Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nejednej žene zaplesá srdiečko: Hviezdny Ben Affleck ako vzorný otec… Aha, ako trávi čas so svojím synom!

Ben Affleck Zobraziť galériu (2)
Ben Affleck (Zdroj: SITA)

KALIFORNIA - Herec Ben Affleck (50) je nielen svetovou hereckou hviezdou, ale v prvom rade je otcom. S bývalou manželkou, herečkou Jennifer Garner (50) má tri deti - dcéry Violett (17) a Seraphinu (13) a syna Samuela (10). A tak vždy, keď je to možné, trávi čas s nimi. A najnovšie ho paparazzi vyfotili na ihrisku... So svojím chlapcom tam hral baskteball!

Bena Afflecka jeho fanúšikovia poznajú najmä z filmového plátna, či z prominentných akcií, kde sa fotí na červenom koberci. V súkromí je to však úplne normálny muž, ako každý iný. Okrem svojej práce je totiž aj otcom rodiny, ktorá sa pred pár mesiacmi rozrástla aj o tú Jennifer Lopez. A tak sa snaží svojím najbližším venovať všetok svoj voľný čas. 

Galéria: Ben Affleck a Jennifer Garner tvorili pekný pár.

V týchto dňoch hereckú hviezdu vyfotili americkí paparazzi na verejnom ihrisku v Brentwoode, kúsok od Los Angeles. Vyhrnul si rukávy a svojho 10-ročného syna tam poriadne popreháňal. Dvojica si zahrala basketbal. A podľa výrazov ich tvárí je jasné, že sa pri tom naozaj zabávali. Nuž, Jennifer 1 aj Jennifer 2 môžu byť spokojné, akého vzorného otca pre svoje deti vybrali. Nemyslíte?

Nejednej žene zaplesá srdiečko:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Ben Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu