Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Známy herec priznal problémy s alkoholom: Pred každým natáčaním vypil fľašu vodky!

Kevin Kennedy Zobraziť galériu (2)
Kevin Kennedy (Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Pre anglického herca Kevina Kennedyho bude tento rok výnimočný. Počas neho totiž oslávi 25 rokov bez alkoholu. Pri tejto príležitosti sa vrátil do minulosti a v poslednom rozhovore priznal, ako veľmi mu ovplyvnila jeho závislosť život a koľko bol schopný vypiť za jeden deň.

Kevin Kennedy si získal množstvo fanúšikov hlavne vďaka svojmu účinkovaniu v britskej telenovele Coronation Street, kde sa objavoval medzi rokmi 1983 až 2003. Toto obdobie mu však okrem slávy prinieslo aj niečo celkom iné.

V časoch, keď jeho závislosť začala mať zásadný vplyv na jeho život, bol podľa vlastných slov schopný vypiť fľašu vodky cestou na natáćanie. Vrcholom všetkého bol jeho kolaps v máji roku 1998. V októbri toho istého roka sa zároveň dotkol alkoholu naposledy.

Kevin Kennedy
Zobraziť galériu (2)
Kevin Kennedy  (Zdroj: Profimedia)

„V októbri to bude 25 rokov, odkedy som sa naposledy dotkol alkoholu. Nebudem to nejako oslavovať, pretože sa nezamýšľam nad posledným drinkom, ale nad tým najbližším. Na ten sa sústredím viac a snažím sa, aby už nikdy neprišiel. Ale možno si pripijem čajom, pretože ten je odpoveďou na všetko," povedal v rozhovore pre Mirror.

Po istej dobe začal užívať aj drogy, ktoré mu mali pomáhať v tom, aby vypil viac. Zároveň priznal, že alkoholom nezapíjal problémy ani žiadnu bolesť. „Nepil som preto, že som cítil v práci tlak alebo niečo podobné. Pil som, lebo som to mal tak veľmi rád, až som sa na tom stal závislý. Hranie mi však veľmi pomohlo, pretože som sa na chvíľu mohol stať niekým, koho majú všetci radi," uviedol Kennedy.

Viac o téme: Kevin Kennedy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu