Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pokus o samovraždu: Gottová sa opila, otvorila okno a...

Dominika Gottová a Ivana Gottová na pohrebe Karla Gotta Zobraziť galériu (3)
Dominika Gottová a Ivana Gottová na pohrebe Karla Gotta (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

FÍNSKO - Tak toto nikto nečakal! Dominika Gottová vyrába jeden škandál za druhým, no zrejme nikomu by nenapadlo, že sa pokúsi siahnuť si na život. Nedávno odletela do Fínska, kde sa opäť dala dokopy so svojím manželom a rozhodla sa zrušiť rozvod. Lenže potom prišiel skrat.

Dominika Gottová mala v uplynulých dňoch termín rozvodu vo Fínsku. No s manželom Timom Tolkkim sa dohodli, že zostanú spolu. „Rozhodla som sa rozvodové konanie zastaviť! Rada by som s manželom obnovila vzťah. Na rovinu hovorím, že ho stále milujem,” napísala českým médiám pred necelými dvomi týždňami. 

Pokus o samovraždu: Gottová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Dominika Gottová/Poslední roky s Karlem)

Dnes však verejnosť šokovali správy o jej pokuse o samovraždu. Dominika údajne chcela vyskočiť z okna. O svojom skrate informovala aj niekoľkých kamarátov prostredníctvom esemes správ. „Veľmi sa ospravedlňujem, bola som na dne, vypila som fľašu alkoholu a chcela to ukončiť! Nič sa mi nedarí. V Česku som nešťastná a vo Fínsku som počas pobytu získala pocit, že nám s Timom nič nevychádza,” písala Gottova dcéra. 

V Prahe prišla o prácu a tým, že vyrazila do Fínska, dokonca porušila podmienky práceneschopnosti, ktorú mala kvôli zápalu priedušiek. Žiadne peniaze teda nedostane. Podľa denníku Aha! sa rozhodla problémy riešiť skokom z piateho poschodia hotelu, kde s Timom bývajú. Práve manžel jej v tom včas zabránil a zavolal aj lekára.

Dominika teda nateraz zostáva vo Fínsku. S Timom si tam požiadali o byt. „Návratu do Česka sa bojím, ale všetky záväzky si tam dokončím,” uviedla pre Aha! 

Pokus o samovraždu: Gottová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook D.G./T.T.)

 

Viac o téme: Dominika Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu