Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Gottova dcéra sa zase naváža do vdovy: Správala sa k nemu hrozne... Všimli si to aj jeho fanúšikovia!

Karel Gott s dcérou Dominikou Zobraziť galériu (2)
Karel Gott s dcérou Dominikou (Zdroj: Dominika Gottová/Poslední roky s Karlem)

PRAHA - Vojna nekončí! Hoci od smrti Karla Gotta (†80) uplynul už rok, vzťahy medzi najstaršou dcérou Dominikou a vdovou Ivanou sú stále napäté. Dcéra legendárneho speváka tvrdí, že s manželkou to nemal ľahké a viackrát sa sťažoval na jej direktívne správanie. Všimli si to vraj aj fanúšikovia, a to v ukážkach z dokumentu, ktorý nechali vyrobiť páve Gottovci.

Nie je žiadnym tajomstvo, že Dominika Gottová nevychádza s vdovou Ivanou. Tá už v poslednom čase dokonca odmieta akokoľvek komentovať mediálne vyjadrenia najstaršej dcéry svojho zosnulého manžela. 

Galéria: Dominika Gottová

Najnovšie Dominika poslala vyhlásenie portálu Super.cz. „Rada by som informovala, že som v rámci sviatku navštívili svojho otca a jeho hrob na pražských Malvazinkách. Uctila som si jeho pamiatku a stretla sa s niekoľkými jeho fanúšikmi, ktorí k hrobu tiež prišli. Podotýkam, že sme všetci mali rúška,” začala. 

A potom to prišlo. Opäť nelichotivé slová voči Ivane Gottovej. „Veľmi ma potešila podpora týchto ľudí pre moju osobu, ale zároveň ma zarazili ich slová, ako nemilo ich prekvapili ukážky z dokumentu o mojom otcovi, ktorý príde do kín. Rovnako ako ja sa pozastavujú nad tým, akým direktívnym tónom pani Ivana Gottová s mojím otcom v ukážkach hovorí,” tvrdí blondínka. 

Karel Gott s manželkou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Karel Gott Agency)

Ako dodala, sama vraj takéto správanie zažila a nedokáže sa s ním zmieriť. Dokonca sa jej vraj samotný Karel Gott na komandovanie od svojej ženy sťažoval. „Som rada, že som nakoniec nesúhlasila s uplatnením mojich záberov z minulého leta v očakávanom dokumente, pretože neviem, do akého kontextu by boli zasadené,” vyjadrila sa o dokumente, ktorého natočenie iniciovali práve Gottovci. „Ako som už niekoľkokrát povedala, vyrobila som otcovi veľa starostí, ale teraz som už na tom lepšie a citlivo vnímam, čo sa okolo jeho odkazu deje. Preto sa tiež ozývam,” uviedla Dominika. 

Samotná Ivana sa aj v tomto prípade rozhodla na slová svojej nevlastnej dcéry nereagovať. 

Viac o téme: Karel GottDominika Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu