Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezda Beverly Hills 902 10 v poslednom štádiu rakoviny: Chorobu odhalil jej pes... Takto!

Shannen Doherty bojuje s rakovinou v poslednom štádiu. Zobraziť galériu (8)
Shannen Doherty bojuje s rakovinou v poslednom štádiu. (Zdroj: Instagram S.D.)

LOS ANGELES - Len začiatkom roka americká herečka Shannen Doherty (48), známa ako Brenda Walsh zo seriálu Beverly Hills 902 10, priznala, že sa jej zákerná rakovina vrátila. O to horšie, že rovno v poslednom, 4. štádiu. Ako tmavovláska priznala, chorobu vraj odhalil jej pes. Takto upozornil, že niečo nie je v poriadku!

Herečka dlho bojovala s rakovinou prsníka a už sa zdalo, že je z najhoršieho vonku a opäť si môže užívať zdravie a plnohodnotný život, keď zákerná choroba udrela opäť. Shannen Doherty celý rok tajila, že je rakovina späť - so zdrvujúcou správou vyšla na verejnosť začiatkom tohto roka. „O pár dní alebo týždňov by sa dostalo von, že som vo štvrtom štádiu rakoviny,“ povedala vtedy so slzami v očiach.


Zdravujúce správy! Brende z Beverly Hills sa vrátila rakovina: Rok to tajila!


Teraz herečka šokujúco priznala, že za objavenie nového nádoru vďačí svojmu štvornohému miláčikovi. Práve fenka menom Bowie jej život síce nezachránila, no minimálne predĺžila o niekoľko mesiacov. Psík sa k nej totiž neustále túlil a čuchal najmä jedno miesto v oblasti chrbta. Práve v spomínanom mieste vraj herečka pociťovala pri cvičení miernu bolesť. 

Bowie neustále čuchala herečkin chrbát - na tom istom mieste.
Zobraziť galériu (8)
Bowie neustále čuchala herečkin chrbát - na tom istom mieste.  (Zdroj: Instagram S.D.)

„Bowie mi k tomu miestu neustále čuchala. Už pred ochorením ma veľmi chránila a počas prvej liečby sa stala extrémne ochranárskou. Skoro nikoho ku mne nechce pustiť,“ spomína Shannen v rozhovore. Zvláštne správanie svojej fenky si predstaviteľka Brendy začala viac všímať a pre istotu zašla k lekárovi. Ten jej po komplexnom vyšetrení oznámil zdrvujúcu správu - rakovina sa vrátila, dokonca vo štvrtom, poslednom štádiu.

Fenka Bowie upozornila na zhoršujúci sa stav svojej majiteľky.
Zobraziť galériu (8)
Fenka Bowie upozornila na zhoršujúci sa stav svojej majiteľky.  (Zdroj: Instagram S.D.)

Viac o téme: Shannen Doherty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu