Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Zdrvujúce správy! Brenda z Beverly Hills prehráva boj s rakovinou... Nálezy na mozgu

Shannen Doherty Zobraziť galériu (6)
Shannen Doherty (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Osud jej uštedril ďalšiu krutú ranu! Herečka Shannen Doherty (52), ktorá sa preslávila účinkovaním v seriáli Beverly Hills 90210, už pár rokov zvádza náročný boj s rakovinou. Ako aktuálne priznala, ťahá v ňom za slabší koniec. Rakovina sa totiž rozšírila aj do mozgu.

Fanúšikovia Shannen Doherty majú hlavu v smútku. Po nedávnych šokujúcich správach, že herečke, ktorá je v poslednom štádiu rakoviny, skrachovalo manželstvo kvôli mužovej nevere, prišli ďalšie smutné správy...

Herečka na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila video, ktoré vzniklo začiatkom tohto roka. Zábery zachytávajú seriálovú Brendu počas rádioterapie. Zdravotníci sa tentokrát zamerali na jej hlavu, čo naznačuje, že sa jej rakovina rozšírila do mozgu. VIDEO nájdete TU!

O pár hodín neskôr zverejnila Shannen ďalšie video a pri pohľade naň sa fanúšikovia neubránili slzám. Tie stekajú aj po tvári herečky, ktorá zvádza tento náročný boj. „Môj strach je očividný. Som extrémne klaustrofóbna a v mojom živote sa dialo tak veľa. Mám šťastie, že mám skvelých lekárov. Ale ten strach... Ten nepokoj... Načasovanie všetkého... Aj takto môže vyzerať rakovina,” napísala k ďalšiemu príspevku seriálová Brenda, ktorú fanúšikovia hneď zahrnuli slovami útechy a podpory. A hoci to s jej zdravotným stavom nevyzerá dobre, stále dúfajú, že svoj boj napokon vyhrá. 

Pohľad na plačúcu herečku vháňa slzy do očí.
Zobraziť galériu (6)
Pohľad na plačúcu herečku vháňa slzy do očí.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Shannen Doherty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu