Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Manželka slávneho herca (74) sa vyprsila: Wau, Douglas má doma riadnu sexicu!

Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas Zobraziť galériu (5)
Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas (Zdroj: Instagram)

CAPRI - Stále rovnako šarmantná! Hoci Catherine Zeta-Jones oslávi tento rok okrúhlu 50-tku, rozhodne nepatrí do starého železa. Dokázala to aj počas uplynulého víkendu, keď sa na narodeninovú párty kanadského pracháča Lawrence Strolla (60) vybrala v šatách s odvážnym výstrihom. Niet pochýb, že Michaelovi Douglasovi (74) mnohí závidia, že má po svojom boku takúto šupu.

Podprsenku nechala doma! To bolo pri pohľade na Catherine Zeta-Jones jasné každému. Atraktívna herečka sa momentálne nachádza na talianskom ostrove Capri, kde sa spolu s manželom Michaelom Douglasom zúčastnili narodeninovej oslavy Lawrence Strolla. 

Párty sa niesla v štýle Veľký Gatsby, čomu pozvaní hostia prispôsobili svoje outfity. Michael stavil na biely oblek, topánky rovnakej farby a svetloružovú košeľu s kravatou. Catherine si obliekla čierne šaty s hlbokým výstrihom. Ten si ozdobila výrazným šperkom, a tak jej hádam každý zízal práve na dekolt.  

Hoci túto dvojicu delí veľký vekový rozdiel, ich manželstvo je naďalej pevné. Spolu prekonali viacero problémov či kríz a v novembri oslávia 19. výročie svadby. 

Catherine Zeta-Jones pútala pozornosť v šatách s odvážnym výstrihom.
Zobraziť galériu (5)
Catherine Zeta-Jones pútala pozornosť v šatách s odvážnym výstrihom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Catherine Zeta-JonesMichael Douglas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu