Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Oplzlé fotky televíznej hviezdy: Keď toto raz uvidia jej deti...

Kim Kardashian má na konte najnovšie takéto vulgárne fotografie. Zobraziť galériu (7)
Kim Kardashian má na konte najnovšie takéto vulgárne fotografie.

LOS ANGELES - ...budú “určite“ hrdé! Kim Kardashian (34) si na škandáloch vybudovala svoju kariéru a zdá sa, že s nimi zatiaľ ani nemieni prestať. Potvrdzuje to najnovšie sériou fotografií, ktoré sú súčasťou magazínu Love. Na nich pózuje matka 1,5 ročného dieťatka v póze ako vystrihnutej z pornofilmu.

Zase sa predviedla! Stať sa súčasťou šoubiznisu nie je vôbec jednoduché. A udržať sa v ňom aspoň chvíľu je ešte oveľa ťažšie. Zvlášť, ak ste človekom bez talentu a nadania. Kim Kardashian sa podarilo dostať do povedomia ľudí viacerými škandálmi a vzťahom s raperom Kanye Westom. V poslednej dobe sa jej však akosi zapáčilo pretŕčať holé telo.

Kontroverzná tmavovláska šokovala verejnosť koncom minulého roka, keď sa dala nafotiť úplne nahá pre magazín Paper. Z jej kyprého naolejovaného zadku si ľudia dokonca robili žarty a vzniklo viacero paródií. Kim si ale z toho ťažkú hlavu nerobí a obrovskú zadnicu znova vytasila do objektívu.

Záber, na ktorom vyzerá matka 1,5 ročnej dcérky, ako z filmu pre dospelých je súčasťou aktuálneho vydania magazínu Love. Na jeho stránkach by sa malo objaviť ešte ďalších 30 fotografií, ktoré sú podľa zahraničných médií „viac, než internet dokáže zniesť”.  Ktovie, ako jedného dňa budú vnímať kontroverzné zábery tejto dámy jej vlastné deti. Kim sa totiž netají, že dcérke North by rada dopriala súrodenca. 

Kim Kardashian otŕča svoj zadok aj v aktuálnom vydaní magazínu Love.
Zobraziť galériu (7)
Kim Kardashian otŕča svoj zadok aj v aktuálnom vydaní magazínu Love.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu