Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Prominentná rodina zavalená kritikou: Dogabaná mama, uplakaná dcéra a otec... Škoda slov!

Rodinka Kanyeho Westa lezie mnohým ľuďom pekne na nervy.  Zobraziť galériu (10)
Rodinka Kanyeho Westa lezie mnohým ľuďom pekne na nervy.

NEW YORK – Hlavne, že sa o nás hovorí! Takýmto heslom sa v živote riadi televízna hviezdička Kim Kardashian (34), ktorá je manželkou speváka a najnovšie aj návrhára Kanyeho Westa (37). Celebritná rodinka sa naposledy ukázala na newyorskom týždni módy, kde mal umelec svoju premiéru. Pozornosť sa však ušla nielen jemu, ale aj jeho dievčatám.

Kanye West je svetu známy najmä vďaka hudbe, no aktuálne skúša preraziť ako dizajnér. Vo štvrtok večer predstavil svoje diela v rámci newyorského týždňa módy. Hoci niet pochýb, že jeho tvorba si nájde nejakých nadšencov, spevák príliš veľa chvály nedostal. Zahraničné média sa dokonca zhodli v tom, že oveľa viac pozornosti pútali prítomní celebritní hostia – Beyoncé a Jay Z, Rihanna, Justin Bieber, či P.Diddy.

Svojho manžela prišla na módnu šou podporiť aj jeho polovička Kim Kardashian. Tú v poslednej dobe nemá verejnosť príliš v láske. Vo veľkej miere za to môžu pomerne vulgárne fotografie, na ktorých matka 1,5 ročného dievčatka pózuje kompletne nahá. Do spoločnosti prišla tmavovláska, prekvapivo, oblečená. Outfit jej, podľa vlastných slov, vyberal práve Kanye.

Kim sa nezabudla pred odchodom na podujatie odfotiť. Za túto módnu kreáciu však schytala prevažne kritiku. „To je tak škaredé a gýčové. Vyzeráš, akoby si sa týždeň neumývala,“ nekládol si servítku pred ústa jeden z jej priaznivcov. „Vážne, pripadáš mi ako bezdomovec. Nikdy by som si na seba niečo také neobliekol. Tvoj muž musí byť najhorší dizajnér na svete,” pridal sa ďalší.

Šéfka módneho časopisu Vogue Anna Wintour svoj názor verejne neprezentovala. Aj napriek tomu o nej dnes všetci hovoria. Môže za to jej udivená a znechutená reakcia na plačúcu dcérku speváka a televíznej hviezdy – North West. Kim totiž na prehliadku dotrepala aj jedenapolročné dievčatko, ktoré šou príliš nebavila. Nečudo, že sa hneď v úvode rozplakala. Brunetka sa ju síce snažila utíšiť, no márne. Upokojila sa až v rukách pestúnky. 

Dcéra prominentnej dvojice - North West sa počas prehliadky poriadne rozplakala. Reakcia vedľa sediacej šéfky magazínu Vogue Anny Wintour je internetovým hitom dnešného dňa.
Zobraziť galériu (10)
Dcéra prominentnej dvojice - North West sa počas prehliadky poriadne rozplakala. Reakcia vedľa sediacej šéfky magazínu Vogue Anny Wintour je internetovým hitom dnešného dňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu