Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Z týchto FOTO sú všetci namäkko: Vyžitá topmodelka ukázala prsník!

Čoskoro 40-ročná Kate Moss vytasila prsník v pánskom magazíne. Zobraziť galériu (10)
Čoskoro 40-ročná Kate Moss vytasila prsník v pánskom magazíne. (Zdroj: playboy)

LONDÝN – Dlho očakávané zábery sú konečne vonku! Hoci Kate Moss (39) je ako modelka u viacerých chlebodarcov definitívne na odpis, najznámejší pánsky časopis jej doprial ďalšiu pikantnú príležitosť. Plavovláska tak neváhala a pred objektívom bez mihnutia oka obnažila prednosti.

Retuš dokáže zázraky! Aj vďaka tomuto nepísanému pravidlu vo fotomodelingu si jedna zo stálic šoubiznisu momentálne vychutnáva ovácie na svoju adresu. Vďačí za to šteklivým fotkám, ktoré zdobia obálku aj stránky vo vnútri najnovšieho čísla magazínu Playboy. To vyšlo pri príležitosti 60. výročia od založenia a za svoju tvár si zvolilo práve Kate Moss. Či si však manekýnka zaslúži titul sexbomby, už radšej posúďte sami.

Kate už o niečo vyše mesiaca oslávi okrúhle 40. narodeniny, a tak pri jej pózovaní značnú úlohu zohrávala symbolika. Britská hviezda sa nechala zvečniť v typickom kostýmčeku so zajačími ušami a s pánskym motýlikom okolo krku. Vyniknúť nechala predovšetkým svojim stále štíhlym nohám a ako bonus pridala obnažený prsník. V takejto podobe s nadrozmernou veľkosťou súčasne kraľuje výkladu britskej predajne. Sexepíl jej síce uprieť nemožno, za ten však Kate vďačí šikovným rukám retušérov.

Modelingová ikona svoju brilantnú kariéru odštartovala už vo veku 14 rokov, čo ju podľa jej vlastných slov zachránilo pred prácou v krčme. „Keď som začínala, bola som prakticky ešte dieťa. Ak by ma neobjavili, neviem, čo by sa stalo. Pravdepodobne by som pracovala v bare v rodnom Croydone,“ zdôverila sa v priloženom rozhovore. Aj keď jej kritici už niekoľko mesiacov veštia koniec kariéry, ona sa v brandži drží zubami-nechtami.

Kate Moss sa počas leta predviedla niekoľkokrát v plavkách a odhalila tak svoje krivky bez retuše. Ak vás zaujíma, ako to dopadlo, choďte na FEMINITY.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu