Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Škandalózna modelka sa opila pod obraz boží: O štvrtej ráno totálne na mol!

Opitá Kate Moss sa o štvrtej ráno tackala z vychytenej reštaurácie. Zobraziť galériu (16)
Opitá Kate Moss sa o štvrtej ráno tackala z vychytenej reštaurácie. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Tá sa zase doriadila! Tvrdé drogy a potoky alkoholu na divokých žúroch sprevádzajú Kate Moss (40) takpovediac počas celej kariéry. A to sa nezmenilo ani potom, čo vstúpila do manželského zväzku a prekročila prah štyridsiatky. Modelingová veteránka tento týždeň svoju mieru už opäť neodhadla a z párty odchádzala v zúboženom stave.

Nedá si pokoj ani v zrelom veku! Aj keď sa Kate Moss stala jednou z najúspešnejších britských topmodeliek, jej hviezdna dráha bude navždy spojená s početnými škandálmi. A ako sa zdá, od drogovej a alkoholickej minulosti sa plavovláska nedokáže odpútať ani so štyrmi krížikmi na chrbte. Pred pár dňami si vyhodila z kopýtka v čoraz populárnejšej londýnskej reštaurácii, z ktorej ledva odkráčala po svojich. Manekýnku s imidžom zhýralej trosky totiž musela podopierať kamarátka.

Hoci u Kate zvyčajne nechýbajú na párty minišaty a štýlové lodičky, tentoraz stavila na pohodlie v tmavých džínsach a vo veľkom pletenom pulóvri. Keď sa vytackala z dverí, bola zavesená na ramene blízkej priateľky a vlasy jej padali do tváre. Líčenie mala rozmazané a strúhala grimasy, ktoré jej vonkoncom nelichotili. Za tie roky si však z nevábnych fotiek od paparazzov zrejme ťažkú hlavu nerobí. S návykovými látkami to totiž preháňa každú chvíľu.

Aj keď na to Kate rozhodne nevyzerá, nepohrdne vraj papučovou kultúrou pred televíznou obrazovkou. Ako verná diváčka obľúbených programov sa dokonca sama objaví pred kamerami, aby svojou troškou prispela na charitatívne účely. „Jej výstup pomôže vyzbierať peniaze na charitu. Kate je dobrá kamarátka s Noelom Gallagherom aj Naomi Campbell. Keď počula, že ich bude mať po boku, neváhala a súhlasila. Kate rada pozerá televíziu a je fanúšičkou programov Gogglebox, Bake Off a X Factor,“ nechal sa počuť zdroj zo zákulisia pre Mail Online. Nie je teda vylúčené, že blondínka zavesí modeling definitívne na klinec a presedlá na celkom novú oblasť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu