Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zhýralá topmodelka šokovala nahá: Holé prsia, sado-maso aj upravený „bobor“!

Kate Moss sa aj po prekročení štyridsiatky podujala na odvážne erotické fotky, prostredníctvom ktorých ukázala úplne všetko. Zobraziť galériu (16)
Kate Moss sa aj po prekročení štyridsiatky podujala na odvážne erotické fotky, prostredníctvom ktorých ukázala úplne všetko. (Zdroj: Lui)

LONDÝN – Ak nevieš, ako zaujať, vyzleč sa! Tohto hesla sa očividne už niekoľko mesiacov pridŕža vyžitá supermodelka Kate Moss (40), ktorú kritici permanentne odpisujú do starého železa. Plavovláska preto pozbierala odvahu a nechala sa zvečniť na viac než vyzývavých fotkách. Bez ostychu ukázala prirodzenie s upraveným ochlpením aj nahé prsia v sado-maso bielizni.

Nezašla už priďaleko? Hoci britskej rodáčke nemožno odoprieť naozaj brilantnú kariéru v neľahkej modelingovej brandži, jej najlepším časom pred fotoaparátmi definitívne odzvonilo. Kate Moss si však koniec dráhy modelky odmieta pripustiť a podujíma sa na čoraz zúfalejšie kroky. Najnovšie svoje nahé telo prepožičala francúzskemu časopisu Lui, na stránkach ktorého sa nechala zvečniť v poriadne dráždivom svetle tak trochu za hranicou vkusu.

Pomerne kontroverznou sa v prípade Kate stala už samotná titulná strana, na ktorej nahá manekýnka vystavila „zárez“ uprostred zadku. Ďaleko odvážnejšie fotky však čitatelia našli vo vnútri magazínu, kde na nich známa štyridsiatnička vytasila celkom obnažené poprsie. To navliekla do bielizne s trojuholníkovým obvodom ako vystrihnutej zo sado-maso erotických klubov. Čerešničkou sa torte sa stal predovšetkým jej presvitajúci rozkrok s decentným „zostrihom“.

Blondínka sa síce musí zmieriť s tým, že ju už čoskoro nahradia výrazne mladšie tváre, no nedá sa jej odoprieť, že si naďalej udržiava mimoriadne štíhly imidž. Ak práve nedovolenkuje, má nasadený prísny stravovací režim. „Nič nechutí tak dobre, ako pocit vychudnutosti,“ znie jedno z jej kréd, o ktoré sa podelila v dávnejšom rozhovore. Pre modelku nejde o nič výnimočné, no bežné ženy nad jej slovami doteraz len nechápavo krútia hlavou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu