Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Oslava 40-tky podľa zhýralej Kate Moss: Ako zúbožená troska!

Kate Moss sa neskoro v noci vracala z oslavy štyridsiatky v poriadne podguráženom stave. Zobraziť galériu (12)
Kate Moss sa neskoro v noci vracala z oslavy štyridsiatky v poriadne podguráženom stave. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Okrúhle jubileum oslávila vo veľkom štýle! Hoci sa Kate Moss počas svojho doterajšieho pôsobenia v modelingu už nažúrovala naozaj dosť, pompéznu párty na počesť prekročenia prahu štyridsiatky si neodpustila. Tá oficiálna sa síce mala niesť v komornom duchu, no dopadla celkom inak. Topmodelku opitú pod obraz Boží ledva držali špicaté kolená.

Tá sa teda doriadila! Štyridsiatka patrí k životným medzníkom, ktoré zvyknú vo veľkej miere oslavovať nielen osobnosti zo sveta šoubiznisu. Kate Moss preto neváhala a v drahej londýnskej štvrti rezervovala reštauráciu pre svoju rodinu a blízkych priateľov. O tom, že aj tentoraz alkohol tiekol potokom, niet najmenších pochýb. Podgurážená plavovláska sa totiž ledva dotackala domov v zúboženom stave.

Kate sa domov prirútila v neskorých nočných hodinách a už na prvý pohľad nezvládala akýkoľvek zložitejší pohyb. Dokonca sa musela pridŕžať štvorkolesového tátoša, aby sa jej vychudnuté a špicaté kolená nepodlomili v nesprávnej chvíli. Opitá modelka však ani v stave značnej opitosti nezabudla na pud sebazáchovy. Napriek hlbokej noci si na tvár nasadila veľké slnečné okuliare, aby zvedaví paparazzi zachytili čo najmenej z jej neprítomného výrazu. Strapaté vlasy a mastná pleť s grimasou však hovorila za všetko.

Počas odviazaného večera sa údajne na stole podávali litre vodky, šampanského a kvalitného vína. Jedna fľaša zlatistého moku odľahčila Katinu peňaženku o viac než 80 eur, no peniaze už celé desaťročia u nej nie sú najmenším problémom. A to isté platí o pribúdajúcich rokoch. „Možno už mám štyridsať, ale stále viem ako žúrovať!“ hrdo vyhlasovala Moss počas búrlivej debaty s najbližšími. Otázne ale je, ako bude vyzerať, keď oslávi šesťdesiatku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu