Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ťažko chorý Marcel Nemec (52): Prišiel ten čas... Jeho odchod je otázkou dní!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram MN)

BRATISLAVA - Náročnú cestu za zdravím Marcela Nemca (52) sleduje celé Slovensku už celé dva roky. Najprv mu lekári dávali len zopár mesiacov života, neskôr sa zdalo, že nad zákernou rakovinou vyhral... V máji však opäť prišli zlé správy. Herec teraz tvrdí, že nastal ten čas... Jeho odchod je otázkou dní!

Odkedy Marcel Nemec pred dvomi rokmi odhalil, že bojuje s rakovinou, s verejnosťou za delí o každý detail svojej náročnej liečby. A celé Slovensko mu drží palce, aby mal tento príbeh šťastný koniec. No, bohužiaľ, všetko nasvedčuje tomu, že to tak nebude. Po Novom roku lekári hercovi oznámili, že mu zostávajú posledné 3 mesiace života. 

Galéria: Herec Marcel Nemec

Kompletne si preto naplánoval svoju poslednú rozlúčku... Alebo ako tomu on hovorí - oslavu života. A ako informuje Nový čas, cíti, že ten čas už nastal. „Všetko na moju oslavu života, alebo teda poslednú rozlúčku je pripravené... Viem, že je ten čas, takže ďakujem za všetko. Takto to je... A takto to má byť a bodka,“ povedal spomínanému denníku Nemec s tým, že odchod bude preňho vykúpením.

Aktuálne sa nachádza v Kremnici, kam po poslednej hospitalizácii odišiel. Opustiť tento svet totiž chce doma. „Čas strávený s maminkou mi dodáva silu, radosť a chuť do života. Ďakujem za to!“ prezradil a opísal aj dve priania, ktoré po svojom odchode má. „Chcem, aby maminka mala pokoj a nikto ju neotravoval. Rovnako ani neterku ani brata. Môj odchod je otázka dní,“ prezradil Nemec. 

„Úsmev na tvári a láska je to, čo tu po mne zostáva. Takže... Prosím úsmev a povinne rozdávať lásku trikrát denne. Ráno, na obed aj večer 20 kvapiek,“ dodal na záver. Topky.sk prajú veľa síl!

Viac o téme: Marcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu