Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

ZOMREL Marcel Nemec (†52): Naplánoval si vlastný pohreb... Takto bude vyzerať!

Umelecký svet je v smútku... Zobraziť galériu (2)
Umelecký svet je v smútku... (Zdroj: Instagram MN)

BRATISLAVA - Umelecký svet zasiahla smutná správa o smrti herca Marcela Nemca. Opustil nás vo veku 52 rokov po statočnom boji so zákernou chorobou. Ako aj sám spomínal, cítil, že sa blíži jeho koniec. Preto si naplánoval aj vlastný pohreb. Takto by to malo vyzerať podľa jeho predstáv!

Herec Marcel Nemec bol dva roky onkologickým pacientom. Podľa najnovších informácii svoj zdĺhavý boj o život prehral. To, že sa jeho odchod blíži, cítil, a preto sa zamýšľal aj nad otázkou týkajúcou sa vlastného pohrebu. Dokonca si ho aj naplánoval!

Galéria: Marcel Nemec

„Vedia vaši najbližší, či sa chcete nechať spopolniť, ako má vyzerať váš pohreb, je niekto, kto by mal na ňom niečo o vás povedať? Viete už kto? A či to celé nechávate na vašich blízkych, nech oni rozhodnú? Mrte otázok. Na mnohé z nich už poznám odpoveď a niektoré sú zatiaľ otvorené,“ začal v úvode Nemec.

V jednom mal zaručene jasno. „Chcem veľa farebných kvetov a farebne poobliekaných usmiatych hostí. Ja odchod nevnímam ako koniec, no ako začiatok niečoho nového a zároveň to vnímam ako oslavu svojho krásneho a láskou naplneného života, ktorý som prežil v tejto dimenzii s úsmevom obklopenými ľuďmi s ktorými sa milujeme (a že ich nie je málo)“ opísal herec.

ZOMREL Marcel Nemec (†52):
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram MN)

Viac o téme: Marcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu