Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ostrý KONFLIKT hviezdy z Markízy: Vulgárne nadávky, sexistické poznámky a... ROZBITÉ auto!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram V.N./Tv Markíza)

BRATISLAVA - Stačí chvíľka nepozornosti a nehoda je na svete. Svoje by o tom vedela hovoriť aj Viktoria Niang (22) alias Aicha, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala vďaka markizáckym projektom Love Island a Let's Dance. V stredu večer sa dostala do nepríjemného konfliktu s neznámym mužom. Ten do nej nabúral a ešte jej aj vulgárne nadával!

K incidentu došlo v garáži jedného z bratislavských nákupných centier. Aicha práve prechádzala svojim autom po parkovisku, keď sa z boxu rozhodol vycúvať neznámy muž. Nevšimol si však prichádzajúce auto a problém bol na svete. „Týpek mi nacúval v garáži do auta,“ priblížila Viktoria. 

Galéria: Viktoria Niang alias Aicha

No jeho reakcia nebola taká, ako by človek očakával od vodiča, ktorý práve spôsobil "nehodu". „Začal po mne hulákať, vulgárne mi vynadal, sexistické poznámky nesmeli chýbať. Tvrdil, že to je moja vina, lebo som mu stála v ceste, že za to si zaplatím a odišiel preč s poznámkou, že na mňa nemá čas,“ pokračovala Aicha. 

Tá sa rozhodla situáciu nenechať len tak a na miesto nehody privolala políciu. A dobre robila. „Zavolala som policajtov, zabila 4 hodiny, lebo sa s ním nikto nevedel skontaktovať, ale nakoniec priznal pán vinu a vyriešilo sa to. Každopádne úplne zabitý deň, ale páni policajti boli strašne zlatí, takže im ďakujem,“ dodala otrasená kráska. 

Ostrý KONFLIKT hviezdy z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram V.N.)

Viac o téme: AichaViktoria Niang
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu