Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bruchalov CITLIVÝ odkaz Šimkovičovej: Kedysi spolupracovali a teraz… TOTO si o nej po rokoch myslí!

Zobraziť galériu (4)

BRATISLAVA - Pavel Bruchala a Martina Šimkovičová kedysi patrili medzi stabilné a populárne tváre televízie Markíza. Odvtedy sa však veľa zmenilo. Kým bývalý moderátor sa zo verejného spoločenského diania vytratil a venuje sa vlastnému biznisu, o jeho bývalej kolegyni sa hovorí viac ako kedykoľvek predtým...

Z Martiny Šimkovičovej sa po nastúpení aktuálnej vlády stala Ministerka kultúry. Tým, že vedie tento rezort, nie sú nadšení ako samotní umelci, tak aj široká verejnosť. Svedčia o tom nielen protesty a obrovská vlna nevôle, no aj samotný fakt, že pod petíciu, prostredníctvom ktorej sa žiada jej odvolanie, sa podpísalo viac ľudí, než ju počas volieb "zakrúžkovalo". Šimkovičová má mimoriadne "nepopulárne" názory a ľudí zasiahol aj jej netolerantný názor voči LGBTQ + menšine. 

Bruchalov CITLIVÝ odkaz Šimkovičovej:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Drsné odkazy jej už venovalo mnoho umelcov i niekdajších kamarátov zo šoubiznisu. A k známym tváram sa aktuálne pridal aj bývalý moderátor Pavel Bruchala, ktorý so Šimkovičovou v minulosti v televízii spolupracoval. Na sociálnu sieť Instagram Pavel pridal fotografiu, pod ktorou vyjadril svoje pocity k niekdajšej kamarátke. A hoci jeho zlová znejú citlivo, nešetril ju. 

„To boli časy...  Keď Maťa ešte bývala na Slovensku... Keď moderovala v “tradičnej” televízii... Nosila pekné a vkusné oblečenie počas Telerána, keď sme sa spolu smiali počas našich vysielaní naživo... Nuž a časy sa zmenili," začal bývalý moderátor, zvyšok jeho odkazu Šimkovičovej nájdete v našej galérii nižšie! 

Galéria: Pavel Bruchala a Martina Šimkovičová

Viac o téme: Martina ŠimkovičováPavel Bruchala
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu