Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Markizácky fešák po krátkom vzťahu: Dal si vytetovať meno frajerky... Preboha, žite životy!

Adam a Venis Zobraziť galériu (3)
Adam a Venis (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - To je naozaj prekvapivý krok. Fešák z televíznych obrazoviek si dal na svojom tele zvečniť meno svojej priateľky. Ľudia jeho rozhodnutie považujú doslova za tragédiu, no on má pre nich jasný odkaz.

Spoznali sa v romantickej šou Love Island a ich láska prekvitá aj po jej skončení. Reč je o Adamovi Šedrovi a Venis Dao. Tí sa do seba zaľúbili počas pobytu na ostrove lásky, kde to dotiahli až do samotného finále. Počas záverečného večera skončili na druhom mieste.

Po tom, ako vilu opustili, sa usadili v Prahe a aktuálne spolu párik aj býva. Na Instagrame sú obaja veľmi aktívni a prednedávnom Adam prekvapil svojich fanúšikov. Na jeho potetovanom tele pribudla nová "kerka". A nie len tak hocijaká! Sympatický fešák si dal zvečniť na ruku meno svojej frajerky. Jeho priaznivcov to veľmi prekvapilo, keďže sú spolu naozaj krátko.

Markizácky fešák po krátkom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Prehral som stávku, taká bola stávka, ten čo prehrá musí splniť úlohu. Ľudia, čo ma poznajú alebo čo ma sledovali, tak vedia, že mám pokérované obidve ruky aj nohu. A proste malinké tetovanie ako "Véňa". Vy z toho robíte totálnu trágediu, preboha, veď žite životy. Prosím vás ľudia, veď život nie je vážny, nebuďte takí vážni," vyjadril sa.

„No takže ľudia, Véňa mi ostane na celý život, je to moja kerka, moje rozhodnutie, môj život," dodal s tým, že by jeho fanúšikovia nemali riešiť zbytočnosti.

Markizácky fešák po krátkom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram A.S.)

Viac o téme: Love Island 3
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu