Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Príchody na Dosky 2023: Džentlmen Kovár ruka v ruke s manželkou aj Norisovej ZARASTENÝ muž!

Zobraziť galériu (3)

BRATISLAVA - Asociácia súčasného divadla vyhlásila v pondelok večer počas slávnostného ceremoniálu v bratislavskom Divadle Pavla Országha Hviezdoslava výsledky ankety 26. ročníka Divadelných ocenení sezóny Dosky 2023. Na akcii sa objavilo aj mnoho známych hercov, ktorí si prišli, či už prevziať svoje ocenenia, alebo podporiť kolegov. Takto vyzerali príchody na galavečer!

Z najväčšieho triumfu večera sa tešila inscenácia Kocúrkovo činohry Slovenského národného divadla, ktorá získala dovedna až štyri dosky. Za hudbu k tejto inscenácii bol ocenený Róbert Mankovecký, za scénografiu Michal Lošonský a za réžiu Rastislav Ballek. Táto inscenácia zároveň získala aj Cenu za najlepšiu inscenáciu sezóny.

Galéria: Veľká galéria z príchodov na Dosky 2023
Príchody na Dosky 2023: Džentlmen Kovár ruka v ruke s manželkou aj Norisovej ZARASTENÝ muž! (Zdroj: Ján Zemiar )

Ako sme už spomínali, slávnostný večer si nenechalo ujsť mnoho známych osobností. Príjemnú atmosféru si vyšiel vychutnať aj herec František Kovár, ktorý do divadla dorazil ako pravý džentlmen. Svoju milovanú manželku Danielu si viedol za ruku a pôsobili ako dokonale šťastný pár. Dvojica v júli oslávila zlatú svadbu, manželmi sú teda už krásnych 50 rokov a vzájomnej lásky majú stále na rozdávanie. 

Príchody na Dosky 2023:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Dlhoročne šťastným párom sú aj herečka Zuzana Norisová a jej partner Ondrej Kovaľ. Tí sa tešia z dvoch krásnych spoločných dcér, no svoje dievčatá tentokrát Ondrej nechal doma. Čas v divadle trávil v spoločnosti svojich kolegov, no mnohých prekvapil "vynoveným" imidžom. Aha, aký je zarastený! 

Viac FOTO z príchodov na Dosky 2023 si môžete pozrieť v našej veľkej galérii a priloženom videu! 

Príchody na Dosky 2023:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: František KovárDosky 2023
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu