Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

PRIZNANIE markizáckej nevesty: PREPÍSKLO mi v hlave... Musela vyhľadať POMOC!

Finalistka šou Ruža pre nevestu Beáta Rusnáková Zobraziť galériu (3)
Finalistka šou Ruža pre nevestu Beáta Rusnáková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Nemala ľahké obdobie... Reč je o Beáte Rusnákovej, ktorá naposledy zahviezdila v markizáckom projekte Ruža pre nevestu a predtým na Farme.

Beátu Rusnákovú alias Bejbu si môžu diváci televízie Markíza pamätať z Farmy 12, ale i z nedávneho romantického projektu Ruža pre nevestu, kde ako jedna z neviest bojovala o srdce ženícha Tomáša Tarra.

Najnovšie si ju jej kolegyňa z Ruže Tereza Kosecová pozvala do podcastu, kde tmavovláska porozprávala aj o svojom neľahkom životnom období. V istom čase musela totiž vyhľadať odbornú pomoc.

PRIZNANIE markizáckej nevesty: PREPÍSKLO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Keď dorazila domov zo statku, rozbiehala si kariéru influencerky. Na sociálnych sieťach strávila naozaj značný čas, čo zanechalo na nej stopy. „Ako som z Farmy vypadla, snažila som sa tvoriť nejaký kontent, niečo tam pridávať, hovoriť, prihovárať sa tým ľuďom, až som si vybudovala tú svoju komunitu, lenže mi z toho dobre prepísklo v hlave, že som fakt musela ísť k psychologičke a bolo toho veľa,“ priznala otvorene.

„Nevedela som už spávať, to bolo asi po roku a pol toho každodenného tvorenia kontentu. Ja som si nedala pauzu ani na deň. Ja som bola nonstop aktívna, lebo som sa bála, že akonáhle nebudem aktívna, tak tí ľudia odídu,“ pokračovala. Aj keď si ľahla do postele večer, zaspala od vypätia mysle až nad ránom.

PRIZNANIE markizáckej nevesty: PREPÍSKLO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Teraz si uvedomuje, že ľudia sú na jej profile stále a veľmi si ich za to váži. Zbytočne sa už týmto viac nestresuje. „Ale vtedy som to brala tak, že musím, musím. A úplne mi z toho už tak prepísklo v hlave, nechcem nadávať, že som si sama povedala pre seba, že chcem ísť k tomu psychológovi, chcem sa o tom porozprávať,“ dodala.

Viac o téme: Beáta Rusnáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu