Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

STREĽBA a ÚTOK v Nitre: Ruším vystúpenia… Bojím sa!

Spevák Dávid Key sa chce Nitre v najbližších mesiacoch vyhnúť. Zobraziť galériu (5)
Spevák Dávid Key sa chce Nitre v najbližších mesiacoch vyhnúť. (Zdroj: Vlado Anjel/Instagram DJ Mairee)

NITRA - V posledných dňoch rezonoval sociálnymi sieťami incident, ktorý sa stal cez víkend v Nitre. DJ-a Maireeho (29) najprv okradli a následne napadli pred jedným z disko klubov. Svedkom útoku bol aj spevák Dávid Key (25), na ktorého mal nepríjemný zážitok aj ďalšie následky. Ruší vystúpenia... Bojí sa!

VIDEO: Takto sa známi Slováci v Nitre zabávali pred útokom

Krádež a bitka: Takto sa DJ Mairee zabával v Nitre tesne pred útokom! (Zdroj: Instagram DJ Mairee)

V uplynulých dňoch sme na Topkách informovali o nepríjemnom incidente, ktorý sa stal v noci zo soboty na nedeľu pred jedným z podnikov v Nitre. Do toho sa prišli zabaviť známy slovenský DJ Mairee spolu s kamarátmi exfarmármi Máriom Rigóm, Beátou Bejbou Rusnákovou a spevákom Dávidom Keyom. 


Horor v Nitre: Slovenskéoh DJ-a okradli a zmlátili... Padlo aj niekoľko výstrelov!


Pre producenta sa však párty skončila nepríjemne - najprv ho okradli a následne aj napadli. Z Nitry tak v nedeľu ráno odchádzal s nepríjemným zážitkom aj s monoklom na oku. O niečo lepšie obišiel spevák Dávid Key... Žiadnu ujmu na zdraví síce neutŕžil, no na psychike rozhodne áno. 

DJ Mairee skončil po útoku v Nitre s monoklom na oku.
Zobraziť galériu (5)
DJ Mairee skončil po útoku v Nitre s monoklom na oku.  (Zdroj: Instagram DJ Mairee)

Až takú, že ruší dohodnuté vystúpenia, ktoré mal v Nitre naplánované na leto. Netají, že úlohu v tom zohral strach. „V Nitre som zrušil vystúpenia. Ja sa bojím. Prišiel som o štvrťku kšeftov, nebudem ja riskovať, keď sú tam takí...“ povedal nám na rovinu Dávid. Ten má však na svoju citlivejšiu reakciu aj dôvod. S podobným útokom má totiž už skúsenosť.


Slovenský spevák uväznený v Španielsku: Skončil na polícii... Chladnokrvná vražda!


Vtedy však obeť také šťastie nemala a incident sa skončil tragicky. „V tomto momente som mal byť už doma z Barcelony, kde sme pracovali na finálnej podobe mojej novej skladby, no nedobrovoľne tu ešte zostávam, pretože som sa stal svedkom vraždy mladého chalana v podniku, kde som sa zabával,“ informoval svojich fanúšikov v roku 2019 Dávid. 

Veľni podobný scenár mal aj útok, ktorého svedkom bol Dávid Key v roku 2019 v Barcelone. Vtedy sa však incident skončil tragicky.
Zobraziť galériu (5)
Veľni podobný scenár mal aj útok, ktorého svedkom bol Dávid Key v roku 2019 v Barcelone. Vtedy sa však incident skončil tragicky.  (Zdroj: Facebook D.K.)

Ten v sobotu v noci prežíval doslova dejá vú. Incident mal totiž veľmi podobný priebeh ako tragédia spred 2 rokov. „Pred podnikom sme ešte pofajčievali a debatovali. Zrazu chcel chalanovi z mojej partie niekto ukradnúť zo zadného vrecka mobil. Ten si to všimol a udrel ho. Zlodejovi sa to nepáčilo, vytiahol nôž a chladnokrvne ho dobodal. Bodal a bodal,“ opisoval osudné chvíle Dávid. 

„Zrazu kaluž krvi, chaos, krik. Ľudia sa rozutekali preč, volali o pomoc, no mňa akoby tam niekto priklincoval. Úplne som skamenel, nevedel som ovládať svoje telo,“ opisoval svoje vtedajšie pocity Dávid. Niet preto divu, že ho sobotný zážitok rozhodil. 

Dávid Key sa pred dvomi rokmi stal svedkom chladnokrvnej vraždy.
Zobraziť galériu (5)
Dávid Key sa pred dvomi rokmi stal svedkom chladnokrvnej vraždy.  (Zdroj: Facebook D.K.)

Viac o téme: DJ MaireeDávid Key
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu