Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Mirka sa vyjadrila k ROZCHODU Tomáša a Marcely: TOTO čakala!

Mirka v reality šou Ruža pre nevestu Zobraziť galériu (5)
Mirka v reality šou Ruža pre nevestu

BRATISLAVA - Mirka Hriňáková patrila k horúcim adeptkám šou Ruža pre nevestu. Dostala sa až do samotného finále, no Tomáš Tarr napokon uprednostnil jej súperku Petranu. Dvojici to ale nevyšlo a pár mesiacov po skončení nakrúcania sa rozišli. A Mirka si na adresu oboch z nich neodpustila poriadne štipľavé komentáre. No a teraz...

Začiatkom septembra fanúšikov Ruže pre nevestu prekvapila správa, že Tomášovi to nyvešlo ani s ďalšou televíznou "nevestou". Dokopy to dal s Marcelou Dolniakovou, no dva mesiace potom, čo oficiálne potvrdili, že sa stretávajú, temperamentná tmavovláska z ničoho nič oznámila rozchod. 

Tomáš Tarr a Marcela Dolniaková
Zobraziť galériu (5)
Tomáš Tarr a Marcela Dolniaková  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Ahojte, priatelia. Nikdy som nezvykla vysvetľovať nikomu udalosti zo svojho života, ale myslím si, že jedno vysvetlenie si zaslúžite. Keďže s Tomášom sme tvorili svojim spôsobom verejne známy pár, prežívali ste to všetko s nami od začiatku šou, až doteraz. S Tomášom už dnes pár netvoríme,"uviedla, no a hoci dôvod krachu vzťahu ozrejmovať nechcela, uviedla, že s Tomášom sa vzájomne rešpektujú a vždy tu budú jeden pre druhého.

Mirka v reality šou Ruža pre nevestu
Zobraziť galériu (5)
Mirka v reality šou Ruža pre nevestu  (Zdroj: TV Markíza)

Mirka si medzi časom našla priateľa a účastníkov Ruže postupne prestala riešiť. Teraz jej to však nedalo. Keď sa jej sledovatelia na sociálnej sieti Instagram spýtali, čo si myslí o Marcelinom a Tomášovom rozchode, vyjadrila sa síce stručne, no jasne. 

„Čakala som, že to potiahnú aspoň do novembra," napísala, pričom z týchto jej slov tak trošku cítiť sarkazmus a je zrejmé, že tomuto romániku veľké nádeje nedávala. „Takže prekvapilo ma, že tak skoro, keďže pár dní predtám hovorili o spoločných plánoch," dodala úprimne. 

Mirka sa vyjadrila k
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: MirkaRozchodRuža pre nevestu Tomáš TarrMarcela DolniakováMiroslava Hriňáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu