Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Od Evelyninej operácie uplynuli 3 mesiace: Ukázala FOTO tesne po zákroku... ŤAŽKÝ POHĽAD!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Eva Evelyn Kramerová (33) včera na sociálnej sieti Instagram symbolicky oslávila malé "výročie". Uplynuli totiž presne tri mesiace od náročného zákroku, pri ktorom komičke posúvali obe čeľuste dopredu. Prvýkrát zverejnila aj záber tesne po operácii... Uff, je na ňu ťažký pohľad!

Galéria: Eva Evelyn Kramerová

Evelyn sa po Novom roku zmenil život od základu. Podstúpila totiž operáciu, pri ktorej komičke odstraňovali vážny problém. Celý život mala totiž problémy s dýchaním. „Mala som úplne stlačenú dýchaciu trubicu, hlavne v spánku som cítila, že neodpočívam, ale väčšinou som celú noc lapala po dychu a znova a znova sa pridúšala (apnoe),“ vysvetlila. 

Ryšavke doslova hrozilo, že by sa udusila, preto v januári podstúpila zákrok, pri ktorom jej obe čeľuste posúvali dopredu. Aktuálne už opäť rozpráva a tvár má už takmer bez opuchu. Trvalo to však dlhé týždne, aby sa dostala do tohto stavu. Ide totiž o obrovský zásah, ktorý sa dlho hojí. Práve včera to boli presne 3 mesiace a Evelyn pri tejto príležitosti zverejnila foto tesne po zákroku. 

A pohľad na záber je naozaj ťažký. Celá je opuchnutá, brada je nepohyblivá, okolo hlavy má omotaný obväz. Náročný zákrok jej však okrem bezproblémového dýchania dal ešte niečo... Úplne inak sa začala dívať na nedostatky na svojom tele. „Ja v tých mukách, keď som bola v najväčších bolestiach, som si povedala, že ak toto prežijem, už v živote nič zlé nepoviem o svojom tele. A dodržujem to a je to naozaj hrozný liek aj pre dušu, aj pre hlavu,“ priznala Evelyn. 

Povedala si skrátka: „Nie, nebudem hovoriť, aká som hrozná, lebo moje telo normálne ma nosí, chodím, ruky mám zdravé, nohy mám zdravé, srdce, dýchanie už teraz... Akože len také malé inspo.“ A týmto jej novým pohľadom na život a samú seba by sa mohli inšpirovať všetci. 

Od Evelyninej operácie uplynuli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram Evelyn)

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu