Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Princ Harry sa vráti do Londýna: Kráľovská rodina mu poslala veľavravný odkaz!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

LONDÝN - Budúci týždeň sa do svojej rodnej krajiny vráti princ Harry (39). Počas pobytu v Londýne však bude zrejme úplne sám, keďže jeho manželka Meghan Markle (42) s ním necestuje a kráľovská rodina mu dala jasne najavo, že sa s ním nechce stretnúť.

Galéria: Princ Harry

Jedným z projektov, na ktoré môže byť princ Harry patrične hrdý, sú hry Invictus Games, ktoré zakladal spoločne s ministerstvom vnútra. Na tých súťažia bývalí vojaci a vojačky, ktorí boli zranení počas výkonu služby.

Už 8. mája si v Londýne pripomenú 10 výročie prvých hier. To si samozrejme nemôže nechať ujsť ani Harry, ktorý tak svoju rodnú krajinu navštívi po prvýkrát od februára, kedy jeho otec - kráľ Karol III. oznámil, že bojuje s rakovinou.

Pobyt vo Veľkej Británii však bude pre Harryho pomerne smutný. Podľa očakávania mu nebude robiť doprovod jeho manželka Meghan a zvyšok jeho kráľovskej rodiny mu dal jasne najavo, že sa výročného podujatia nezúčastní.

Podľa informácií The Telegraph sa navyše neplánuje ani žiadne stretnutie s jeho otcom či bratom, čo len zvýrazňuje fakt, že ich vzťahy sú na bode mrazu. Počas svojho pobytu by mal prespávať na hoteli, avšak to, ako dlho zostane v Londýne, známe nie je

Princ Harry sa vráti
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princ Harry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu