Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Victor Ibara PRVÝKRÁT prehovoril o ROZCHODE s Twiinskou: Slová plné BOLESTI!

Victor Ibara a Daniela Nízlová Zobraziť galériu (3)
Victor Ibara a Daniela Nízlová (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Koncom apríla verejnosť prekvapila informácia, že herec Victor Ibara tvorí pár so speváčkou Danielou Nízlovou. Vyzeralo to tak, že dvojici to skutočne klape a Twiinska konečne našla toho pravého. Aj napriek tomu, že exotický fešák je od nej mladší o 11 rokov, z dvojice láska doslova sršala a mladý fešák perfektne vychádzal s celou jej rodinou aj dcérkou Lindou. No a potom prišiel ešte väčší šok...

Necelý mesiac potom, čo sa ich vzťah verejne prevalil, médiá obletela správa o tom, že pár čaká spoločné bábätko. A hoci to pre oboch z nich malo byť jedno z najkrajších období v živote, stal sa pravý opak. Prvého augusta zostali mnohí ako obarení.

Verejnosť doslova šokovala správa, že Victor sa s Danielou rozišiel, dôvodom vraj bolo to, že prehlásil, že sa na otcovstvo ešte necíti. Tehotná Twiinska, ktorá bola v tom čase na rizikovom tehotenstve, túto nečakanú situáciu znášala ťažko. A pod náporom stresu napokon o bábätko prišla. 

Victor Ibara PRVÝKRÁT prehovoril
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Prešiel mesiac a pol, no a Victor sa k celej situácii odmietal vyjadrovať. Urobil tak až teraz v rozhovore pre web markiza.sk. No a z jeho slov je zrejmé, že situáciu okolo rozchodu s Danielou niesol ťažko a ešte stále sa s tým na 100% nevysporiadal. 

„Je to iné, určite ma toto leto alebo toto obdobie zmenilo. A v každej životnej situácii, či je príjemná, alebo nepríjemná, sa snažím si z toho niečo zobrať. Ale ešte sa chvejem, takže asi to nie je úplne okej. Snažím sa, aby som si z toho niečo zobral ako človek, a aby som sa mohol niekam posunúť,” uviedol vo svojom vôbec prvom vyjadrení. 

Herec Victor Ibara
Zobraziť galériu (3)
Herec Victor Ibara  (Zdroj: Ján Zemiar)

 

Viac o téme: Daniela NízlováVictor Ibara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu