Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Opatovský ukázal FOTO spred 25 rokov: Dnes bez vlasov, ale vtedy…. Slovenský Travolta!

Robo Opatovský Zobraziť galériu (13)
Robo Opatovský (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenský spevák Robo Opatovský (51) si zaspomínal na obdobie, keď bol o 25 rokov mladší a mal na hlave hustú hrivu. Nečudo, že ho jeho fanúšičky začali prirovnávať k slovenskému Travoltovi. Aha, ako vyzeral v minulosti!

Každý z nás si prostredníctvom starých záberov rád pripomenie obdobie z minulosti - svoje niekdajšie ja. Väčšinou, ak sa na seba spätne pozrieme, sme priam v nemom úžase, ako sme mohli takto kedysi vyzerať. Svoje o tom vie aj spevák Robo Opatovský.

Hudobník vďaka svojej charizme rozhodne patrí medzi lámačov ženských sŕdc, a to aj po 50-ke. Hoci bez vlasov, stále je to veľký fešák. No za mlada musel istotne od seba odháňať zástupy fanúšičiek. A tu je dôkaz! Umelec sa totiž prostredníctvom sociálnej siete vrátil v čase a zverejnil fotografiu spred 25 rokov, keď sa rodila jeho spevácka kariéra.

Opatovský ukázal FOTO spred
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

„Našiel som fotku z mojich hudobných začiatkov... Spoznali by ste ma? Tipujem to na rok 1998,“ napísal pod záber z obdobia, keď ešte jeho hlavu zdobili husté hnedé vlasy. 

Robo Opatovský
Zobraziť galériu (13)
Robo Opatovský  (Zdroj: Instagram R.O.)

Po tom, čo záber zverejnil, ho jeho fanúšičky ihneď začali prirovnávať k známemu americkému hercovi Johnovi Travoltovi. „Robo Travolta,“ znel komentár od istej ženy, ktorá v ňom videla slovenskú verziu zahraničnej hviezdy. A zďaleka nebola jediná.  „Robko, som myslela, že si Travolta,“ napísala aj bývalá moderátorka Andy Timková. Vidíte tú podobu aj vy?

Robo Opatovský spred 25 rokov
Zobraziť galériu (13)
Robo Opatovský spred 25 rokov  (Zdroj: Instagram R.O.)

Viac o téme: Robo Opatovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu