Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Premiéra plná promi detí: Hágerovej malá ako víla a... Táto známa Slovenka ich vôbec NEUKAZUJE!

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V jednom z bratislavských kín sa uskutočnila premiéra animovaného filmu Super Mario Bros. Tá prilákala pred plátna celebrity aj s ich ratolesťami, keďže hlavne tie rozprávky jednoducho milujú. Aha, pozrite na tú úprimnú detskú radosť!

V jednom z bratislavských kín sa konala premiéra animovaného filmu Super Mario Bros. Slovenské celebrity zobrali svojich potomkov a spolu s nimi vyrazili do spoločnosti. Deti sú známe tým, že rozprávky milujú a práve teraz mali možnosť prísť si vychutnať jednu novú pred veľké kinoplátno. Wau, to znie lákavo!

A ešte lákavejšie pre deti je to, ak sa v kine nachádza aj maskot, s ktorým sa pred filmom môžu odfotiť. To bola ale obrovská radosť! Keď uvideli ženu, ktorá bola prezlečená za Super Maria, nahodili úsmev od ucha k uchu a neváhali sa s ňou odfotiť. Ako sme si už mohli všimnúť, toto dievča rado mení podoby a vždy zavíta do kina v maske, ktorá korešponduje s filmom.

Tony Porucha so synom Manolom
Zobraziť galériu (12)
Tony Porucha so synom Manolom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Pozvanie neodmietla ani slovenská moderátorka a partnerka Romana Juraška Diana Hágerová. Ich rodinka sa po prvýkrát rozrástla pred 6 rokmi, keď Diana porodila dcérku Izabelu a neskôr v roku 2021. V tom čase priviedla na svet syna Tristana. Diana je ešte stále na materskej dovolenke, poobedný program si tentokrát urobila s dcérkou. No a Izabelka vyzerala úplne ako rozprávková víla, čo poviete?

Diana Hágerová s dcérou Izabelou
Zobraziť galériu (12)
Diana Hágerová s dcérou Izabelou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Nebýva často zvykom, že operná speváčka Adriana Kučerová navštevuje prominentné premiéry. Tentoraz však urobila výnimku a rovno vyvetrala aj svojich dvoch synátorov Lukáša a Jonáša. Obidvoch synov má s partnerom Matejom Drličkom, ktorý tentoraz pri šťastnej rodinke chýbal. Adriana svoje dve ratolesti v spoločnosti či na sociálnych sieťach príliš neukazuje. Naposledy tak rodina urobila v roku 2018 pred objektívom istej fotografky. 

Adriána Kučerová so synmi
Zobraziť galériu (12)
Adriána Kučerová so synmi  (Zdroj: Ján Zemiar)

Americký "animák" si prišli užiť aj ďalšie slovenské celebritné rodinky. Kto všetko do kina zavítal, si môžete pozrieť v našej galérii nižšie. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu