Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Schudnutá figúra známej Slovenky, Minichovej rozkošná dcéra a... Ej, TOTO vôbec nie je SEXI!

Známe Slovenky sa ukázali na promi akcii Zobraziť galériu (21)
Známe Slovenky sa ukázali na promi akcii (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera sa v jednom z bratislavských moderných priestorov konala jarná udalosť plná lásky, ktorú si nenechalo ujsť množstvo známych celebrít zo sveta šoubiznisu. Na tejto akcii nechýbala ani Separova priateľka Cynthia, ktorá ukázala tip-top postavičku v odvážnom outfite. Herečka Milena Minichová prišla spolu s rozkošnou dcérkou. A do spoločnosti po dlhej dobe zavítala aj manželka Majka Spirita. Fúú, ale toto vôbec nie je sexi, Maša!

Prvé slnečné lúče a teplejšie dni vytiahli von nejedného človeka. S lepším počasím prichádzajú na rad aj prvé letnejšie outfity. Ženy vyťahujú zo skríň sukne či šaty a muži zase šortky. Svoje o tom vedia aj známi Slováci, ktorí prišli podporiť včerajšiu udalosť s podtitulom Daruj lásku. A niektorí sa naozaj poriadne vyletnili!

Do moderných priestorov jedného z bratislavských kvetinárstiev prišla so svojimi kamarátkami aj Cynthia Tóthová, priateľka známeho slovenského rapera Separa. Tá si zvolila kratučký denimový komplet, v ktorom ukázala svoju dokonalú postavu. Spokojná s ňou však nebola vždy. Ešte donedávna ju totiž trápili kilá navyše, ktorých sa nie a nie zbaviť. Teraz sa ale blondínka môže chváliť top figúrou. Veď pozrite sami!

Cynthia Tóthová
Zobraziť galériu (21)
Cynthia Tóthová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Medzi pozvanými hosťami nechýbala ani herečka Milena Minichová, ktorá na akciu prišla v spoločnosti svojej rozkošnej dcérky. V pláne sa s ňou fotiť zrejme nemala, ale malá Hanka skočila do záberu a voilà... To je ale vydarená fotka. Čo poviete?

Milena Minichová s dcérou
Zobraziť galériu (21)
Milena Minichová s dcérou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Udalosť si nenechali ujsť ani manželia Dušičkovci. Majk Spirit je momentálne pracovne vyťažený, ale všetok svoj voľný čas venuje zásadne svojej dcérke Arii a krásnej manželke. A práve Maša vytiahla zo šatníka letný kúsok, ktorý buď milujete, alebo nenávidíte.

Aj keď sa balerínky pohybujú v najnovších módnych trendoch vysoko, táto obuv chlapom zásadne nepríde sexi. Samozrejme, tento krok Marie chápu mnohé mamičky, keďže pri detičkách topánky na vysokom podpätku nie sú praktické. Viac fotografií z tejto udalosti nájdete v galérii nižšie.

Maria Dušička
Zobraziť galériu (21)
Maria Dušička  (Zdroj: Ján Zemiar)

Majk Spirit s manželkou a dcérkou
Zobraziť galériu (21)
Majk Spirit s manželkou a dcérkou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Milena MinichováMaria DušičkaCynthia Tóthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu