Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Známa Slovenka po umelom oplodnení na premiére filmu: Nahodená ako BIELA PANI… Ukázala MINI bruško!

Eva Cifrová Zobraziť galériu (14)
Eva Cifrová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera večer sa v jednom z bratislavských kín odohrala premiéra filmu Želanie k narodeninám od režisérky Marty Ferancovej. Tá si samozrejme nemohla nechať ujsť tento zážitok, no nebola jediná. Hlavnú pozornosť na seba bezpochyby strhla budúca mamička Eva Cifrová (40), ktorá svojím zjavom všetkým vyrazila dych, a to ani neukázala odhalený výstrih, ako sme u nej zvyknutí. Tak tomu sa povie sexi dáma.

Ako sme už spomenuli, playmate Eva Cifrová väčšinou odhaľuje, čo sa dá, a rozhodne sa nemá za čo hanbiť. Jej priam dokonalú postavu jej môžu mnohé závidieť. No naposledy všetkých odrovnala na premiére filmu Želanie k narodeninám práve tým, že prišla úplne zahalená.

Eva Cifrová
Zobraziť galériu (14)
Eva Cifrová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Napriek tomu sa bolo na čo pozerať, keďže svoj outfit vyšperkovala do posledného detailu. Nielenže jej ladila kabelka k oblečeniu, ale aj ostatné doplnky, ako baretka, priesvitné bodkované pančušky či dokonca lak na nechtoch. Prišla za zvodnú dámu.

Obtiahnuté pletené šaty bledej farby jej obopínali jej ženské krivky a ukázali aj mini bruško po tom, ako známa Slovenka podstúpila umelé oplodnenie, keďže to nešlo prirodzenou cestou, o čom sme vás informovali nedávno.

Eva Cifrová
Zobraziť galériu (14)
Eva Cifrová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Zdá sa, že teraz je všetko tak, ako má byť, a budúca mamička v bielych tónoch bola jednoducho neprehliadnuteľná. K filmovému zážitku si dopriala aj obrovské pukance, ktorých sa už nevedela dočkať, ako sama poznamenala.

Zmienenú komédiu si však vychutnali aj ďalšie známe tváre zo slovenského šoubiznisu. Kto všetko prišiel a ako sa nahodili, si môžete pozrieť v našej galérii nižšie.

Viac o téme: Eva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu