Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slovenský herec šokoval fanúšikov: RAKOVINA ZMIZLA… Z jeho slov dostanete ZIMOMRIAVKY!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram MN)

BRATISLAVA - Už je to niekoľko dlhých mesiacov, odkedy známy slovenský herec Marcel Nemec začal bojovať so zákernou rakovinou. Za sebou má viacero operácií a pravidelne podstupoval aj chemoterapie. O tom, čo prežíva, pravidelne informoval aj na sociálnych sieťach, no a hoci to v istých momentoch nevyzeralo práve ružovo, teraz sa zdá, že sa mu predsa len polepšilo!

Herec Marcel Nemec už dlhodobo prežíva najťažšie obdobie svojho života. Pred vyše rokom mu bola diagnostikovaná zákerná choroba, s ktorou bojoval až dodnes. Umelec sa však držal a napriek vážnosti svojho stavu nestrácal úsmev na tvári a všetko sa snažil brať s tým najväčším nadhľadom. 

Po niekoľkých rôznych operáciách, ktoré kvôli rakovine musel podstupovať, sa aj naďalej stretával s rôznymi komplikáciami. Naposledy museli lekári predčasne ukončiť jeho zákrok, pretože veci nešli podľa plánov. Ale ani v takýchto situáciách zabávač nešetril svojím charakteristickým humorom. „A ukončili to... Počúvajte, neuveríte, ukončili mi to nie v krku, ale tu... áno, presne tam, v paži. Čiže od dnes mám svoju chorobu v paži,” zneli jeho vtedajšie slová.

Slovenský herec šokoval fanúšikov:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.N.)

Po dlhých mesiacoch boja so zákernou chorbou sa konečne vyjasnilo. Marcelov zdravotný stav sa výrazne zlepšil. „Moji milí, pred pár dňami som sa dozvedel správu svojho života, ktorú doteraz spracuvávam! Po 14-tich mesiacoch liečby sa sila mojej rakovinky zmenila s čísla 10 na číslo 0 a moji votrelci zmizli! Stal sa zázrak," informoval na sociálnej sieti nadšený umelec. 

Marcel Nemec
Zobraziť galériu (4)
Marcel Nemec  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Nateraz moja rakovinka krásne sladko spinká! Tak ju nebudem rušiť. ĎAKUJEM! A verte mi, moji milí, že ten nový čas, ktorý som dostal (najkrajším) darom v (svojom živote) VYUŽIJEM NAJLEPŠIE AKO VIEM! Ďakujem vám za podporu a energiu, ktorú som od vás dostal a stále dostávam, moji milí a že ste súčasťou tohto zázraku! JE DÔLEŽITÉ (nielen) SPRÁVNE SA NASTAVIŤ, NO AJ (a to najmä) VYTRVAŤ! A to by bez vašej podpory bolo oveľa náročnejšie. Majte krásny život," odkázal svojim fanúšikom Marcel, ktorému prajeme, aby mal aj naďalej toľko pozitívnej energie, sily a prajeme mu najmä veľa zdravia! 

Viac o téme: Marcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu