Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

ZLÉ SPRÁVY pre Marcela Nemca: RAKOVINA sa vrátila... Ďalšia operácia!

Marcel Nemec Zobraziť galériu (2)
Marcel Nemec (Zdroj: Instagram MN, Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Po vyše roku liečby informoval herec Marcel Nemec svojich fanúšikov, že rakovina z jeho tela zmizla. Bohužiaľ, prešlo len pár mesiacov a lekári mu objavili nový nádor...

Približne pred rokom a pol bola Marcelovi Nemcovi diagnostikovaná rakovina. Absolvoval operáciu a doteraz podstupuje liečbu chemoterapiou. 

V marci sa už tešil z obrovského úspechu. „Moji milí, pred pár dňami som sa dozvedel správu svojho života, ktorú doteraz spracuvávam! Po 14-tich mesiacoch liečby sa sila mojej rakovinky zmenila z čísla 10 na číslo 0 a moji votrelci zmizli! Stal sa zázrak,” informoval na sociálnej sieti nadšený umelec. 

ZLÉ SPRÁVY pre Marcela
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram MN)

Ako sa vtedy sám vyjadril, jeho rakovina sladko spinkala. Bohužiaľ, netrvalo to dlho. „Objavil sa nový votrelček na pečienke. Potvoriak jeden. Koncom júna idem na ďalšiu operáciu, tak sa má na čo tešiť. Pekne ho vyrežeme, votrelčoka,” napísal dnes umelec.

Z jeho slov sa dá dedukovať, že sa v jeho tele objavil nový nádor. „Áno, votrelec je nový nádor(ček),” potvrdil herec pre Topky.sk. Ten k celej liečbe pristupoval s pozitívnym naladením a to sa nezmenilo ani teraz. Nestráca optimizmus a aj v aktuálnej situácii sa teší na krst výberového CD Kopytovcov, ktorý sa uskutoční už o pár dní. 

Viac o téme: Marcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu