Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

RTVS predstavovala nové projekty: Sexi ODHALENIE bývalej jojkárky, Bernasovskej zvodné krivky aj Ťapákovej LUXUS!

Zuzana Ťapáková, Petra Bernasovská a Klaudia Guzová na predstavení novej vysielacej štruktúry RTVS nemohli chýbať Zobraziť galériu (40)
Zuzana Ťapáková, Petra Bernasovská a Klaudia Guzová na predstavení novej vysielacej štruktúry RTVS nemohli chýbať (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V azda najoriginálnejšej budove hlavného mesta Bratislavy, v prevrátenej pyramíde Slovenského rozhlasu, sa včera v doobedňajších hodinách, predstavovali novinky vysielacej štruktúry verejnoprávnej televízie a rozhlasu. Tento výnimočný deň si nenechali ujsť ani tieto tri dámy. Zuzana Ťapáková (62), ostrieľaná riaditeľka sekcie marketingu, zvodná Petra Bernasovská (52), ktorá ukázala nielen dokonalú postavu a čosi navyše poodhalila aj bývalá jojkárska moderátorka, Klaudia Guzová (42).

Jar sa nám pomaly, ale isto blíži a s ňou prichádzajú aj novinky vo vysielacej štruktúre RTVS. Slávnostné odpremiérovanie sa konalo v historickej budove Slovenského rozhlasu, kde za hudobného sprievodu Petra Lipu ml. Band a podmanivého spevu speváčky Svetlany Rymarenko moderátorka Iveta Malachovská predstavila jarnú sezónu plnú noviniek, ale aj stálych formátov. 

Nový generálny riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj
Zobraziť galériu (40)
Nový generálny riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj  (Zdroj: Ján Zemiar)

Azda najväčšou zmenou je určite nový generálny riaditeľ RTVS pán Ľuboš Machaj, ktorý si hneď na úvod zobral slovo. Diváci sa majú rozhodne na čo tešiť. So zábavným programom Traf to! prichádza mladý moderátor a komik Juraj Šoko Tabáček. Ďalšou čerešničkou na torte je súťažná kuchárska šou s názvom Pravidlá mojej ženy, či zábavný program Hit roka s Jánom Žgravčákom a mnoho ďalšieho.

Na predstavení vysielacej štruktúry nechýbala ani marketingová riaditeľka Zuzana Ťapáková. Na tento špeciálny deň sa aj luxusne nahodila. Prišla vymódená s doplnkami od drahých značiek. Jej krk zdobila hodvábna modrá šatka od módneho domu Louis Vuitton a cez plece mala prehodenú kabelku od Hermès, ktorej zemité tóny doladili šedé vlnené sako a čierne nohavice. 

Zuzana Ťapáková
Zobraziť galériu (40)
Zuzana Ťapáková  (Zdroj: Ján Zemiar)

No nebola jediná z prítomných dám, ktorá stála za povšimnutie. Moderátorka Klaudia Guzová tak trochu ukázala čosi "navyše", keďže jej cez biely top presvitala spodná bielizeň. 

Klaudia Guzová
Zobraziť galériu (40)
Klaudia Guzová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Ležérny look zvolila moderátorka Petra Bernasovská, ktorá patrí bezpochyby medzi majsterky hovoreného slova. Okrem daru reči predviedla však aj iné prednosti. Aj keď bola zahalená v tmavo-zelenom roláku, jej ženské prednosti nešlo len tak prehliadnuť. Hoci má už cez 50 rokov, vôbec to na nej nevidno a bez problémov by svojimi zvodnými krivkami mohla konkurovať aj oveľa mladším ročníkom. I keď škoda toho opasku v inej farebnej škále, ako mala členkové čižmy.

Petra Bernasovská
Zobraziť galériu (40)
Petra Bernasovská  (Zdroj: Ján Zemiar)

Ako to na slávnostnom predstavení noviniek RTVS vyzeralo a kto všetko zo známych tvárí prišiel, si môžete pozrieť v našej galérii nižšie.

Viac o téme: Zuzana ŤapákováPetra BernasovskáKlaudia Guzová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu