Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Len nedávno rozchod so známym Slovákom: Už ju NAČAPALI s markizáckym hercom!

Anna Kadeřávková ulovila ďalšieho známeho muža. Zobraziť galériu (3)
Anna Kadeřávková ulovila ďalšieho známeho muža. (Zdroj: Instagram A.K.)

PRAHA - Po noci plnej zábavy sa známa herečka po boku svojho "kamaráta" poriadne odviazala. Po jej nedávnom rozchode už lietali vášnivé bozky s iným! Črtá sa v šoubiznise nový párik?!

Herečka Anna Kadeřávková prednedávnom tvorila pár so známym slovenským youtuberom Gogom. To sa však zmenilo v auguste tohto roku, keď zronene oznámila prostredníctvom siete Instagram ich rozchod. Prešli len tri mesiace a po jej boku sa ukázal zrejme jej nový objav!

Ide o syna Veroniky Žilkovej Vincenta Navrátila. Obidvaja sa stretli na akcii roka, a to na Českom Slávikovi. Každý prišiel sám a tvárili sa, že sú čisto len kamaráti. To sa ale v noci zmenilo. Paparazzi z českej redakcie Expres ich načapali, ako sa vášnivo bozkávajú.

Pred časom ešte Navrátil chodil s Češkou Anetou Kňávovou. Po tom, ako sa prevalila informácia o vášnivých bozkoch so známou herečkou, vyšiel s pravdou von. „Rád by som novinárov vo svetle včerajších udalostí informoval o fakte, že s Anetou už skoro dva mesiace netvoríme pár. Ďakujem za pochopenie a prosím o rešpektovanie súkromia. Primárne toho jej,” zneli slová markizáka, ktorý sa objavil v seriáli Svätý Max.

Anna Kadeřávková a Vincent Navrátil
Zobraziť galériu (3)
Anna Kadeřávková a Vincent Navrátil  (Zdroj: Instagram A.K./ TV Markíza)

Český herec má zrejme rovnaký vkus na ženy, keďže jeho už ex priateľka sa náramne podobá na Annu. Črtá sa v šoubiznise nový párik alebo to bol len úlet mladých ľudí po rozchode?! To sa zrejme dozvieme až časom...

 

Viac o téme: Agáta HanychováVeronika ŽilkováGogoAnna KadeřávkováVincent Navrátil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu