Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľké prekvapenie: Mirgová sa POBIJE so známou Slovenkou... Mali spolu vážny PROBLÉM!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA – Včera sa v jednom z bratislavských obchodných centier uskutočnila tlačová konferencia Fight Night Challenge. Prekvapením večera sa stala speváčka Dominika Mirgová, ktorá sa tento rok po prvýkrát pobije v ringu. Jej súperkou bude známa Slovenka rovnako z hudobnej oblasti. V minulosti mali spolu vážny problém! Bude to osobné?

Na tlačovej konferencii v jednom z bratislavských nákupných centier bolo dusno. Moderátormi večera boli skúsení bojovníci Attila Végh a Karlos Vémola. Tí sa slovne nešetrili ani pred kamerami a vytvárali svojimi poznámkami medzi sebou napätú atmosféru.

Veľké prekvapenie: Mirgová sa POBIJE so známou Slovenkou... Mali spolu vážny PROBLÉM! (Zdroj: Vlado Anjel)

Známe tváre už po tretíkrát nastúpia do ringu, kde si to medzi sebou rozdajú. Túto výzvu prijali napríklad bubeník Martin Valihora, ktorý sa postaví zoči-voči raperovi Erikovi Tresorovi. Taktiež aj raper Rytmus, ale meno jeho súpera bude známe až v najbližších dňoch. Ďalej kontroverzný farmár Imi Baron Štefánik, ktorý to svojmu súperovi nedaroval ani na stare-downe a doslova na neho zaútočil. Raper Frayer Flexking si ale zachoval chladnú hlavu, čo je pri ňom nezvyk.

Veľkým prekvapením večera bolo odhalenie mien dvoch speváčok, ktoré tento rok v decembri nastúpia proti sebe. Ide o slovenskú stálicu Dominiku Mirgovú a proti nej sa ukáže raperka Aless Capparelli. Hudobným svetom v minulosti otriasol ich konflikt, keď sa v pesničkách vôbec nešetrili. Bude to aj teraz osobné? Pri tejto príležitosti sme vyspovedali Dominiku.

Veľké prekvapenie: Mirgová sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

„Čo bolo, bolo. To už nikto nevráti. Hlavne, ja som dospelá 30-ročná žena a nemám prečo vyvolávať nejaké konflikty. Nejdem do tohto fightu s tým, že idem do konfliktu a chcem si niečo dokázať, že som v tej chvíli bola lepšia ako ty. Nie, preboha! Ja to práveže chcem posunúť na takú cestu, aby ľudia videli, že nepozerám na minulosť a žijem v prítomnosti,” vyjadrila sa s tým, že podľa nej sú z nich už aj kamarátky. 

Nemám pocit, že by sme boli za zle, ale chápem, že kvôli tejto šou to treba trošku pridusiť,“ uviedla Dominika v rozhovore pre Topky.sk. Taktiež priznala, že z jej strany je tento konflikt už dávno zažehnaný a nechce aby ju niekto škatuľkoval, že si ide do ringu vyriešiť účty.

Galéria: Fight Night Challenge

Speváčka sa netajila ani tým, že do tohto nápadu ju zatiahli dvaja jej blízki kamaráti. To, o koho ide, sa dozviete vo videu vyššie. Ak si aj ich zápas chcete pozrieť naživo 27. 12. v Brne, lístky sú aktuálne dostupné na portáli Predpredaj.sk.

Viac o téme: Dominika MirgováAless CapparelliFight Night Challenge
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu