Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenská speváčka stále RUŠÍ SVADBU: Bizarný argument... Neexistuje, pokiaľ nezoženie TOTO!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA- Rok 2018 bol pre speváčku Dášu Mambu Šarközyovú prelomový. Práve vtedy na svet priviedla synčeka Manola a jeho otec - tanečník Tony Porucha, ju požiadal o ruku. No a hoci mu slovenská Whitney povedala áno, ubehli už štyri roky a... K svadbe akosi stále nedošlo!

Sexi mamička dáva svojim fanúšikom často priestor na to, aby sa jej spýtali všakovaké otázky. Jedna z tých pomerne častých je to, kedy Mamba "konečne" pôjde pod čepiec. No a zdá sa, že svadba nie je témou, ktorá zaujíma len jej sledovateľov a priaznivcov. 

Slovenská speváčka stále ruší svadbu: Bizarný argument... Neexistuje, pokiaľ nezoženie TOTO! (Zdroj: RTVS)

Na túto strunu najnovšie udrel aj humorista a moderátor Peter Marcin, ktorý si speváčku zavolal ako hosťa do svojej šou Neskoro večer. „Čo? Prečo?" spýtal sa speváčky, keď rozprávala o tom, že s Tonym tvoria pár už sedem rokov, no svadba je v nedohľadne. 

Ako jeden z dôvodov Dáša uviedla pandemicú situáciu okolo koronavírusu, argumentovala aj finančnou stránkou a pracovnými povinnosťami, no a potom... Dozviete sa vo videu vyššie alebo v šou Neskoro večer už v sobou o 21:35 na obrazovkách RTVS. Raz darmo.. Mamba je kráľovná!

Mamba s rodinkou
Zobraziť galériu (4)
Mamba s rodinkou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: SvadbaDáša mamba Šarközyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu