Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Úprimné PRIZNANIE slovenskej speváčky: VYŽRALA SOM SA... Všetko je mi malé!

Dáša Mamba Šarközyová Zobraziť galériu (3)
Dáša Mamba Šarközyová (Zdroj: Instagram DŠ)

BRATISLAVA - Niekto je na svoju váhu extrémne citlivý a niekto dokáže otvorene hovoriť o tom, že pribral. Takéto priznanie teraz urobila aj speváčka a herečka Dáša Mamba Šarközyová. Aktuálne vraj váži toľko, ako kedysi v 7. mesiaci tehotenstva a väčšina vecí jej je malá.

Dáša Mamba Šarközyová sa aktuálne vrátila z dovolenky, kde sa nijako neobmedzovala. Čo sa, samozrejme, podpísalo aj na jej váhe. „Dnes ráno som sa odvážila a krásne 4 dovolenkové kilečká navyše,” prezradila svojim fanúšikom v pondelok. 

A netajila, že už na dovolenku odchádzala ťažšia, než je jej zvyčajná váha. „Pred dovolenkou tam bolo navyše ďalších 5,” uviedla úprimne. A aj toto bol dôvod, prečo si na pláži nerobila fotografie celej postavy. „Nalejme si čistého vína, takúto postavu som mala naposledy koncom 7. mesiaca. Toto naozaj nie je v poriadku,” reagovala po tom, čo si síce s vďačnosťou prečítala pozitívne správy od fanúšikov, no nemieni pred realitou zatvárať oči. 

Dáša Mamba Šarközyová s partnerom Tonym Poruchom
Zobraziť galériu (3)
Dáša Mamba Šarközyová s partnerom Tonym Poruchom  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Skoro všetko okrem voľných šiat, mikín a teplákov mi je malé,” prezradila Mamba. Doma by to nemusel byť až taký problém, no aktuálne účinkuje v muzikáli Bodyguard. „Už na poslednom predstavení pred dovolenkou sme väčšinu kostýmov zapli len tak-tak. Toto vie byť naozaj problém,” povzdychla si herečka. 

Aktuálne sa teda musí začať zdravšie stravovať a trochu viac sa hýbať, aby sa na najbližšom predstavení vošla do svojho kostýmu. 

Úprimné PRIZNANIE slovenskej speváčky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DŠ)

Viac o téme: Dáša Mamba Šarközyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu