Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Markizácka HVIEZDA v spoločnosti s mladučkou priateľkou (17): Krásna… Ale čo tie BOMBARĎÁKY?!

Adam Mišík zo seriálu Svätý Max s priateľkou Natáliou Jiráskovou. Zobraziť galériu (7)
Adam Mišík zo seriálu Svätý Max s priateľkou Natáliou Jiráskovou. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Koncom júna sa u našich západných susedov prevalilo, že herec Adam Mišík (25), známy z markizáckeho seriálu Svätý Max, randí s dcérou modelky Ivy Kubelkovej (45), Natáliou Jiráskovou (17). A odvtedy dvojica púta pozornosť všade, kde sa objaví. Inak to nebolo ani počas víkendovej prehliadky Prague Fashion Week. No trochu sa o to postaral aj outfit mladučkej modelky. Bola síce krásna, ale... Čo tie bombarďáky?!

V hlavnom meste našich západných susedov v sobotu odštartoval už tradičný Prague Fashion Week. O 15. hodine popoludní sa uskutočnila prvá prehliadka, na ktorú mala prístup aj verejnosť, no o 20:00 si módnu šou vychutnali už iba pozvaní hostia. Medzi nimi aj český herec Adam Mišík s priateľkou, dcérou Ivy Kubelkovej, Natáliou Jiráskovou. 

Dvojica dorazila tak, ako sa na módnu šou patrí - štýlovo nahodená. Čech, známy z markizáckeho seriálu Svätý Max, si obliekol čierny oblek, ktorý ozvláštnil čiernou priesvitnou košeľou. A jeho polovička sa k nemu rafinovane doladila. Obliekla si čierne sako a pod to si dala trblietavý overal v telovej farbe. Vyzerala super, ale... 

Natálie Jirásková a Adam Mišík
Zobraziť galériu (7)
Natálie Jirásková a Adam Mišík  (Zdroj: Profimedia)

Svetlá látka býva zradná. Obtiahnutý kúsok na jej dokonalom tele síce pôsobil bezchybne, no stačilo sa lepšie zahľadieť a presvitala jej celá spodná bielizeň. A nešlo o nenápadné tangá, naopak - pôsobilo to, že si plavovláska obliekla poriadne bombarďáky. A možno bolo jej zámerom zahaliť toho čo najviac. Veď napokon, Natálie má stále len 17. 

Natálie Jirásková
Zobraziť galériu (7)
Natálie Jirásková  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Adam MišíkNatálie Jirásková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu