Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Takmer 3-ročný ROZVOD markizáčky: Vypočúvanie na polícii, psychiater... Extrémna strata kíl!

Roman Juraško, Michaela Králiková a Lenka Šóošová Zobraziť galériu (3)
Roman Juraško, Michaela Králiková a Lenka Šóošová (Zdroj: Instagram MK)

BRATISLAVA - Takmer tri roky sa ťahal rozvod Michaely Králikovej, ktorá účinkovala v markizáckom Masterchefovi a neskôr sa začala objavovať aj v Teleráne. Michaela viackrát dala najavo, že prežíva naozaj náročné chvíle. Aktuálne zhrnula, čím všetkým si v tom čase prešla.

„Presne pred 3 rokmi som sa rozhodla rozviesť a život sa mi otočil hore nohami,” napísala na úvod Michaela Králiková na sociálnej sieti Facebook. Dnes už je trojnásobná mamička rozvedená, no celý proces na nej zanechal stopy. 

Kým totiž došlo na výrok súdu, zaoberala sa ňou kriminálka aj sociálka. Pravdepodobne na podnet dnes už exmanžela. „Zažila som takmer 3-ročný rozvod ako z filmu s 1500 stranovým súdnym spisom, znalcami, psychológmi, psychiatrami aj nekonečnými vypočúvaniami na polícii,” prezradila známa kuchárka. 

Takmer 3-ročný ROZVOD markizáčky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MK)

Akoby nestačilo, že zostala sama s tromi deťmi a kvôli covidu musela zavrieť svoje kaviarne aj výrobu koláčov. Presne v tom období navyše jej mamine diagnostikovali zákernú chorobu a neskôr samotná Michaela zostala nepohyblivá s prasknutou platničkou.

Práve v nemocnici ale zrejme mala dostatok času, aby vymyslela, čo ďalej. Začala znova podnikať, vydala ďalšiu knihu, pustila sa do oblasti marketingu a tiež pracuje ako mentorka. Okrem pracovného života prišli zmeny aj v tom osobnom. Presťahovala sa zo Záhoria do Bratislavy a... „Začala som tiež aktívne športovať, behať, pravidelne jesť a tých príliš veľa stratených kíl som nabrala naspať. Vrátila som sa k spevu a po rokoch znova chytila gitaru do ruky. Začala som veriť sebe a tie slová, že to sama nezvládnem, ktorým som dlho verila, som konečne pustila za hlavu,” opísala, ako na sebe zapracovala. Zostáva už len veriť, že takto extrémne ju už život viackrát na kolená nezrazí. 

Takmer 3-ročný ROZVOD markizáčky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MK)

Viac o téme: Michaela Králiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu