Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Speváčka Sima dojala svoju mamu k slzám: Tomu sa povie DARČEK!

Simona Hegerová alias Sima Zobraziť galériu (6)
Simona Hegerová alias Sima (Zdroj: Instagram S.H.)

BRATISLAVA - Simona Hegerová (26) alias Sima patrí v súčasnosti k najúspešnejším slovenským speváčkam, o čom svedči aj fakt, že za svoju kariéru získala ocenenie SOWA Awards. Bezpochyby je žiadanou, a tak si môže dovoliť zo svojho rozpočtu ukrojiť aj pre svojich najbližších. Včera oslávila jej mama krásne jubileum 50 rokov a svojím darčekom ju dojala až k slzám. Darovala jej totiž...

Mladá speváčka Simona Hegerová, všetkým známa ako Sima, si svoje súkromie zvykne strážiť a svoj instagramový profil využíva skôr na prezentovanie seba ako hudobníčky, iba veľmi sporadicky pridáva osobnejšie veci s rodinou.

Galéria: Simona Hegerová alias Sima

Včera sa však podelila so svojimi fanúšikmi o dojímavé video so svojou drahou mamou. Ako spieva aj vo svojej piesni – donedávna sa starala o ňu jej mama a teraz sa postará ona.

Po minuloročnej exotickej dovolenke, ktorú dopriala svojej mame, tento rok Sima siahla po ešte väčšom kalibri a svojej milovanej mamičke darovala k jej jubileu 5O-tich rokov úplne nové auto. „Maminina 50-tka je predsa len jedna,“ napísala speváčka pod emotívne video, ktoré pridala na svoj profil. Jej sledovatelia okamžite spustili lavínu pozitívnych komentárov a blahoželaní.

Vo videu je zachytený moment, ako speváčka pred zrakmi prítomných pozvaných hostí dojala svoju mamu k slzám, keď ju z oslavy priviedla na ulicu, kde stál jej nový biely štvorkolesový tátoš. Ihneď sa rozplakala. Tak tomu sa povie naozaj krásny darček.

Sima si aj takéto väčšie výdavky môže dovoliť, keďže patrí k najpočúvanejším interpretom a vypredáva jeden koncert za druhým. Dokonca sa nedávno stala aj československou ambasádorkou pre svetovú streamovaciu hudobnú platformu a jej tvár sa ocitla na jednom z najväčších billboardov na Times Square v New Yorku.

Viac o téme: Simona Hegerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu