Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bagárová po ROZCHODE: Konečne sa usmieva a… Ukázala postavu v plavkách!

Monika Bagárová Zobraziť galériu (10)
Monika Bagárová (Zdroj: Ján Zemiar,)

MALEDIVY - Porotkyňa zo Superstar a speváčka Monika Bagárová (28) si rozhodne neprechádzala v poslednom období ružovou záhradou. Len nedávno sa rozišla s MMA zápasníkom Makhmudom Muradovom (32), ktorému Česká republika odmietla udeliť víza. No napriek starostiam sa zdá, že sa Monika už pomaličky, ale isto zotavuje z toxického vzťahu a nijakým spôsobom sa to nepodpísalo ani na jej postave a vzhľade. Vyzerá neskutočne sexi a aktuálne si užíva exotiku.

Česká speváčka Monika Bagárová sa s Makhmudom MUradovom rozchádzala dvakrát. A zakaždým sa hovorilo o neverách. Navyše, Česká republika mu neudelila víza, pretože usúdila, že je pre ich krajinu nebezpečný. Hoci spomienky na rozchod určite v hlave stále sú, napriek tomu sa brunetka rozhodla, že ich takpovediac otupí krásnou exotikou a začne si užívať a žiť naplno.

Speváčka zverejnila fotku z prekrásneho ostrova na Maledivách a do vankúša tam teda absolútne neplače. Práve naopak, vychutnáva si krásu okolitej fauny a flóry aj so svojou rozkošnou dcérkou Ruminkou (2).

Monika Bagárová s dcérkou Ruminkou na exotickej dovolenke
Zobraziť galériu (10)
Monika Bagárová s dcérkou Ruminkou na exotickej dovolenke  (Zdroj: Instagram M.B.)

„Maledivy, splnený sen,” napísala pod svoj príspevok krásna speváčka, ktorá môže byť bezpochyby tajnou túžbou pre nejedného muža. Aj keď prežívala zložité obdobie, opäť sa usmieva a v bikinách z nej sexepíl doslova vyžaruje. Monika sa nemá za čo hanbiť a v plavkách ukázala naozaj ladné krivky.

Monika Bágárová sa opäť usmieva
Zobraziť galériu (10)
Monika Bágárová sa opäť usmieva  (Zdroj: Instagram M.B.)

Taktiež aj fanúšikovia jej vyjadrili svojimi pozitívnymi komentármi podporu. „Ty si tá najkrajšia žena a mama, čo som kedy videla,“ uviedla jedna z jej sledovateliek. A my len môžeme súhlasiť. Hudobníčka predviedla neskutočnú postavu a je vidno, že sa o seba stará. 

Starosti snáď na tomto čarovnom mieste aspoň na chvíľu hodila za hlavu a podľa všetkého si dáva svoj život pomaličky ale isto dokopy.

Viac o téme: Monika Bagárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu