Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slovenská speváčka za veľkou mlákou: MEGA ÚSPECH… Teraz o nej vedia VŠETCI!

Simona Hegerová Zobraziť galériu (6)
Simona Hegerová (Zdroj: Instagram S.H.)

NEW YORK - Je mladá, krásna a nedáva si servítku pred ústa. Reč je o slovenskej speváčke Simone Hegerovej (26), ktorú všetci dobre poznajú pod umeleckým menom Sima. A teraz jej obrovský úspech môžu viacerí hudobníci len v tichosti závidieť. Neuveriteľné, kam tá to až dotiahla.

Hoci je kontroverzná a nie každému sa páči, o čom spieva, ona si ide svojou vlastnou cestou a zdá sa, že veľmi úspešne. Simona Hegerová síce v speváckej súťaži The Voice neuspela, ale nevzdala sa, práve naopak, ešte viac ju to nakoplo. Vybudovala si spevácku kariéru a dnes patrí medzi najznámejšie hudobníčky na slovenskom trhu. Len nedávno Sima získala na Slovensku prestížne ocenenie SOWA za najvplyvnejšiu influencerku v kategórii hudba.

Slovenská speváčka za veľkou
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram S.H.)

Krôčik po krôčiku si Sima buduje svoje sny a je neskutočné, kam to už teraz dotiahla. Rovno si to namierila do tzv. Veľkého jablka. Sima sa totiž objavila na obrovskej reklamnej obrazovke na Time Square v New Yorku. Odteraz ju pozná celý svet.

„Po ôsmich rokoch mojej kariéry ma moja hudba dostala na Time Square v New Yorku,“ napísala len 26-ročná hudobníčka na svoj Instagram a zároveň poďakovala svojim fanúšikom, lebo bez nich „...by som sa nestala najpočúvanejšou ženskou interpretkou na Slovensku a nebola by som dnes v takejto mega veľkosti na Time Square. Patrí vám obrovské ďakujem,“ dodala dojatá Sima.

Mladá rapperka na spomínanom námestí doslova žiari. V sexi oranžovom korzete a tentoraz s červenými vlasmi ju tam všetci obdivujú vo vysokom rozlíšení.

Stala sa totiž československou ambasádorkou pre známu streamovaciu hudobnú platformu, vďaka čomu sa ocitla na obrovskom billboarde na populárnej križovatke. Hudobníčka so svojím trackom s názvom “Riť“  je súčasťou celosvetového playlistu songov, ktorý sleduje viac než 844-tisíc používatelov.

Viac o téme: Simona Hegerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu