Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

NEVERNÝ Boráros a jeho snúbenica: Len pred 5 dňami oznámili NÁVRAT a… Nové FOTO Gábora s MILENKOU!

Gábor Boráros a Monika Jákliová sú vraj opäť spolu, ale... Zobraziť galériu (9)
Gábor Boráros a Monika Jákliová sú vraj opäť spolu, ale... (Zdroj: Tv Markíza/Instagram M.J.)

BRATISLAVA - Vzťah MMA zápasníka Gábora Borárosa (30) a jeho snúbenice Moniky Jákliovej (28) je ako na horskej dráhe - raz sa milujú a plánujú spoločnú budúcnosť a na druhý deň je zas všetko inak. Len pred 5 dňami dvojica oznámila, že sa k sebe opäť vrátila. Športovec, ktorý bol svojej polovičke neverný, si vraj uvedomil svoju chybu a poprosil Moniku o odpustenie. Lenže... Vyzerá to tak, že víkend opäť strávil s milenkou!

Nepoučiteľný?! Počas uplynulých troch mesiacov bolo skutočne náročné vyznať sa v tom, v akom stave sa aktuálne nachádza vzťah Gábora Borárosa a Moniky Jákliovej. Dvojica sa krátko po narodení dcérky Zory rozišla, pretože sa prevalila športovcova nevera. Neskôr sa opäť spolu objavili na markizáckom Let's Dance, no potom boli zas od seba. 

Posledná informácia hovorí o tom, že tvoria opäť šťastnú rodinku. Bolo to len pred 5 dňami, kedy Monika potvrdila, že sú spolu, hľadajú spoločné bývanie a dokonca rozmýšľajú aj nad druhým dieťaťom. „Každý si zaslúži druhú šancu, hlavne, keď sme už aj rodina. Priznal si chybu. Priznal si chybný krok a vie, že urobil obrovskú chybu a poprosil o odpustenie,“ vyjadrila sa. 

Lenže... Instagram jeho údajnej milenky navodzuje úplne opačný dojem. Tmavovláska Réka, ktorá sa v poslednom období mala s Gáborom intenzívne stretávať, cez víkend zverejnila niekoľko spoločných záberov. A to nielen fotky, ale aj videá, ktoré pôsobia, že voľné dni dvojica strávila spolu... Dokonca aj v posteli. 

NEVERNÝ Boráros a jeho
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram Réka)

NEVERNÝ Boráros a jeho
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram Réka)

NEVERNÝ Boráros a jeho
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram Réka)

Viac o téme: Monika JákliováGábor Boráros
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu