Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

ROZCHOD tri týždne po pôrode: Borárosa odkopla snúbenica... NEVERA!

Gábor Boráros a Monika Jákliová viac netvoria pár. Zobraziť galériu (10)
Gábor Boráros a Monika Jákliová viac netvoria pár. (Zdroj: Tv Markíza/Instagram M.J.)

BRATISLAVA - Len nedávno sa Gábor Boráros vrátil z Dominikánskej republiky, kde natáčal markizácku šou Survivor. Chvíľu nato sa MMA zápasník stal otcom dcérky Zory, ktorú mu porodila snúbenica Monika Jákliová. Mohlo by sa zdať, že dvojica aktuálne prežíva najšťastnejšie chvíle svojho života, ale... Namiesto toho prišiel šok. Mladá mamička oznámila rozchod. Gábor jej vraj bol neverný!

Snúbenica Gábora Borárosa, Monika Jákliová, šokujúcu správu zverejnila na sociálnej sieti Instagram. „Drahí moji priatelia. Áno stalo sa to, čo som si neželala ani v najhoršom sne. Naozaj si myslím, že každá žena si zaslúži byť milovaná najmä v období, keď dá život bábätku. Žiaľ, klebety sú pravdivé. Gábor hľadal svoje šťastie niekde inde,“ napísala do príbehu a naznačila, že jej bol partner neverný. 

ROZCHOD tri týždne po
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram M.J.)

„Nedokážem sa na neho pozerať viac ako na svojho partnera, ale ani ako na zodpovedného otca malej dcérky. Nie som skala a potrebujem všetko spracovať a najmä potrebujem pokoj pre seba a svoje dievčatko,“ napísala Monika a neskôr to všetko povedala na plné ústa. Prihovorila sa aj slečne, s ktorou ju snúbenec mal podviesť.

„Nechápem však ani tú ženu, ktorá mala náladu na muža, o ktorom vedela, že jeho nevesta je práve teraz v nemocnici a privádza na svet ich spoločné dieťa. Nikdy som nechcela riešiť náš súkromný život takto verejne. Ale nikto mi nikdy takto neublížil. Čo však neznesiem, sú zbytočné klebety a takto som naliala čistého vína a aspoň ja som sa chlapsky postavila zoči voči problému,“ povedala bez servítky Jákliová.

ROZCHOD tri týždne po
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram M.J.)

ROZCHOD tri týždne po
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram M.J.)

Viac o téme: Monika JákliováGábor Boráros
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu