Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

AFTERPÁRTY po Slovenke roka: Lakatošová prišla aj s dcérou (8)… Aha, je to CELÝ TATO!

Afterpárty po Slovenke roka. Zobraziť galériu (3)
Afterpárty po Slovenke roka. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Vo štvrtok večer sa v Slovenskej filharmónii odovzdávali ocenenia ankety Slovenka roka. Po galavečere pokračovala v priestoroch Reduty afterpárty, kam sa hostia presunuli. Medzi nimi aj riaditeľka Miss Universe SR Silvia Lakatošová (47). A spoločnosť jej okrem manžela Pavla Chovanca (54) robila aj ich 8-ročná dcérka Valentínka. Pozrite, je to celý tato!

Ceny sú rozdané! Anketa Slovenka roka už pozná svoje víťazky. A okrem významných žien z oblasti biznisu či zdravotníctva si sošku prevzali aj verejnosti známejšie mená. Napríklad v kategórii kultúra a umenie ocenenie získala speváčka Katarína Knechtová a mimoriadne poďakovanie organizátori udelili manželke Mira Žbirku Katke. 

Galéria: Afterpárty Slovenka roka 2022:

Po galavečere sa v priestoroch Reduty konala afterpárty, na ktorej ocenení, ale aj diváci mali možnosť úspechy večera osláviť až do skorých ranných hodín. Na chvíľu sa tam objavila aj riaditeľka Miss Universe SR Silvia Lakatošová. Dlho sa však nezdržala, pretože spoločnosť jej okrem manžela Pavla Chovanca robila aj 8-ročná dcérka Valentínka. 

AFTERPÁRTY po Slovenke roka:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Tú krásna tmavovláska porodila, keď mala 40 rokov. A hoci nejaké črty by tam po slávnej mame predsa len boli, už na prvý pohľad je zjavné, že viac génov malá princezná zdedila po svojom otcovi. Okrem Valentínky majú manželia aj 15-ročného syna Christiána. No ten už vo svojom veku má zrejme trochu iné záujmy, ako chodiť so svojimi rodičmi do spoločnosti. 

AFTERPÁRTY po Slovenke roka:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac fotografií z večera nájdete vo fotogalérii vyššie»

Viac o téme: Silvia LakatošováSlovenka roka 2022
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu