Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Bývalá farmárka sa zrútila: Správa o desivej diagnóze ju odrovnala... RAKOVINA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Pomerne nedávno Nikol Fridrichová bojovala o svoj život a výhru v reality show Farma. Teraz však musí zabojovať s ťažkou chorobou, ktorá jej bola diagnostikovaná. Momentálne prežíva veľmi ťažké obdobie.

Smutná správa v týchto dňoch zastihla bývalú farmárku a influencerku Nikol Fridrichovú. V živote to vôbec nemala ľahké a napriek tomu, že je bojovníčka, čo dokázala aj na Farme, emócie ju prevalcovali. Lekári jej totiž potvrdili rakovinu maternice.

Bývalá farmárka sa zrútila:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram NF)

"Došli výsledky z biopsie, rakovina potvrdená..." to boli prvé slová známej farmárky. "Krčok ide celý preč, dúfam, že sme to podchytili včas," povedala na sieti Instagram so slzami v očiach.

Sebavedomá a miestami vulgárna Nikol neraz ukázala, že má city na správnom mieste. Postretol ju neľahký osud, keďže otehotnela s nesprávnym mužom, ktorý ju psychicky aj fyzicky týral, porodila s ťažkými komplikáciami a s dolámanými rebrami... A aby toho nebolo málo, krátko pred Farmou jej diagnostikovali epilepsiu, no aj tak sa nevzdala a bojovala ďalej.

Nikola Fridrichová o rakovine

A nevzdáva sa ani teraz! Bývalá farmárka na svojich sociálnych sieťach dostala od fanúšikov veľa podpory a v tejto neľahkej situácii jej za celú redakciu prajeme veľa síl.

Bývalá farmárka sa zrútila:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram NF)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu