Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slovenska kráska si nabalila fešáka: Zbalila ho na OTRASNÉ FOTO… Za toto by sa každá hanbila!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Spomínate si na deň, kedy ste sa zoznámili so svojím aktuálnym partnerom? Bývalá markizácka farmárka a aktuálne úspešná youtuberka a influencerka na tento moment určite nikdy nezabudne. Počas prvého kontaktu so svojou terajšou polovičkou sa totiž poriadne strápnila, ale... Malo to svoje výhody!

Nie je to tak dávno, čo Jana Hrmová priznala, že miesto v jej srdci po dlhom období zaujal nový muž. Nejaký ten rôčik po poslednom rozchode sa prezentovala ako slobodná a mnoho jej fanúšikov netrpezlivo čakalo, kedy si táto šarmantná a charizmatická kráska nájde muža, akého si zaslúži. 

Po dlhom single období sa tak predsa len stalo a koncom apríla sa na svojom Instagrame pochválila fotkou, kde spokojne pózuje po boku vysokého fešáka. V tom momente sa okamžite vyrojili otázky od jej sledovateľov, ktorých zaujímalo, či tento záber znamená, že je šťastne zadaná. 

Jana Hrmová
Zobraziť galériu (5)
Jana Hrmová  (Zdroj: Instagram)

„Verím, že aj bez toho, aby som sa k tomu vyjadrila, vám to docvaklo,” reagovala vtedy Hrmová. Jasnú odpoveď však poskytla, keď sa jej pýtali, kedy im svojho pána Božského konečne ukáže. „Nie všetci sa chcú verejne exponovať na mojom profile a ja to rešpektujem,” povedala. 

Jana Hrmová
Zobraziť galériu (5)
Jana Hrmová  (Zdroj: Instagram)

Na detaily ich vzťahu však bola skúpa a až po dvoch mesiacoch od prvej spoločnej fotografie sa rozhodla prezradiť, ako sa zoznámili. A teda, bola to poriadne komická situácia. Keďže Janka sa na Youtube venuje téme kozmetiky, spolupracuje s rôznymi firmami, ktoré si s ňou dohadujú propagáciu svojich výrobkov. 

A za jednu z týchto firiem svojho času komunikoval práve jej aktuálny partner. To však ešte nemala ani poňatia, že si píše so svojím budúcim frajerom, a tak mu poslala... No veď aha! 

Slovenska kráska si nabalila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram J.H.)

Viac o téme: Jana HrmováJana Hrmi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu