Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zuzana Plačková rozbieha nový biznis: Niektoré mamičky ZAPLAČÚ... S tenkou peňaženkou tu zrejme nepochodíte!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (4)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Raz darmo, nech už má človek na Zuzanu Plačkovú akýkoľvek názor, nemožno jej uprieť, že je naozaj "pani podnikateľka". A do čoho sa rozhodne pustiť, to aj ide. Možno by si niekto povedal, že čo sa týka podnikateľskej činnosti, tmavovláska má už dostatočne pestré portfólio, ale ako sa ukázalo, ona jednoducho nepremešká žiadnu možnosť, ako ho rozšíriť!

Prenajíma byty, predáva vlastnú značku oblečenia, kozmetiky, kávy výživových doplnkov, no a takisto prevádzkuje aj populárnu ružovú kaviareň. To, čomu sa Zuzana venuje, už pomaly človek nedokáže ani zrátať, no a aby toho náhodou nemala málo, s tehotenstvom prišiel ďalší nápad, z ktorého sa stala skutočnosť. 

Zuzana Plačková rozbieha nový
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

Kráľovná slovenského Instagramu totiž už pred časom avizovala, že bude otvárať obchod s detským oblečením. No a podľa záberov na sociálnej sieti je zrejmé, že prípravy sú v plnom prúde, ba čo viac, už onedlho bude otvárať. Prostredníctvom svojcih príspevkov dokonca ponúkla pohľad aj na prvé detské vecičky, ktoré si ona sama okamžite zamilovala. 

„Ideme od nás z obchodíku a ja ako som tam videla všetky tie šaty, tak dúfam, že budeme mať dcéru, lebo, ak nebudeme mať dcéru, tak do roka si ju musíme urobiť,“ smiala sa budúca mamička, kým si jej manžel René po tejto vete neodpustil sarkastickú poznámku so svojskou dávkou humoru. 

Zuzana Plačková rozbieha nový
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

Čo však fanúšikov zaujímalo ešte viac, boli otázky, či bude oblečenie drahé. Na záberoch sa totiž objavili detské kúsky z dielne známych a pomerne luxusných značiek. A tým zodpovedá aj suma, ktorú rodičia za nákup v obchodíku vysolia. Zuzana sa netají tým, že nepôjde o práve lacnú záležitosť.

„Pýtate sa, ako to bude cenovo. Tak my nie sme T**co ani žiadny lacný obchod. Takže tie veci budú drahšie. Takže nerátajte s tým, že u nás šaty budú stáť dvadsať, tridsať, štyridsať euro. Sú tie šaty drahšie, záleží od veľkosti, od strihu, od značky, takže niektoré sú drahšie, niektoré sú možno trochu lacnejšie, ale ide o luxusnejšie značky pre deti,“ povedala priamo Zuzana, ktorá teda bežné mamičky s tenšími peňaženkami nepoteší. 

Zuzana Plačková rozbieha nový
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

 

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu