Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

STRACH o Plačkovú v 7. mesiaci tehotenstva: Skončila v NEMOCNICI… Transfúzia krvi!

Tehotná Zuzana Strausz Plačková skončila v nemocnici. Zobraziť galériu (8)
Tehotná Zuzana Strausz Plačková skončila v nemocnici. (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Zuzana Strausz Plačková (30) sa vo februári pochválila krásnou správou - pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko. Už je v 7. mesiaci, no záver tehotenstva si veľmi neužíva. Má problémy s dýchaním, kašeľ, bolesti krížov aj nôh... No teraz sa k nim pridružili ešte vážnejšie komplikácie, ktoré vystrašili nielen jej blízkych, ale aj fanúšikov. Budúca mamička skončila v nemocnici. Musí dostať transfúziu krvi!

Ešte cez deň sa Zuzana so svojimi fanúšikmi delila o úlovky z luxusných nákupov. Dnes sa totiž chystala na boxerský zápas Fight Night Chellenge a podľa vlastných slov nemala čo na seba. Vhodný outfit konečne zohnala, no nakoniec ho zrejme potrebovať ani nebude. 

Galéria: Zuzana Plačková

O pár hodín neskôr budúca mamička svojich blízkych a fanúšikov vystrašila správou, že skončila v nemocnici. Konkrétnosti vška neprezradila. „Tak ešte že som si urobila mihalnice, obočie a nové nechty na to, aby som skončila v nemocnici a outfit na box si môžem dať jak pyžamo,“ napísala k záberu z nemocničnej chodby.  

Po takmer 4 hodinách nevedomosti napokon všetkým, ktorí sa o ňu strachovali, prezradila, čo sa deje. Do nemocnice ju dostali problémy, ktoré ju sprevádzali už niekoľko posledných týždňov. Zuzana pochopila, že to zrejme nebude v poriadku a radšej navštívila pohotovosť. A dobre urobila - v nemocnici si ju rovno nechali a dali jej transfúziu krvi.

„Budeme v poriadku s miminkom. Len potrebujeme krv a bude dobre. Aspoň už viem, prečo som sa cítila tak zle poslednú dobu a slabá a hlavne aj ten kašeľ bol tým zapríčinený. Dajú nás dokopy a pôjdeme spokojne domov,“ napísala o pol dvanástej v noci Plačková. Ako sa nám podarilo zistiť, transfúzia sa v tehotenstve vykonáva mamičkám s veľmi nízkou hodnotou hemoglobínu a červených krviniek v krvi.

Anémia u tehotných sa vyskytuje často, ale väčšinou sa rieši liekmi. Ak sú však hodnoty veľmi nízke a je predpoklad, že by lieky nezabrali, v takom prípade sa odporúča transfúzia krvi. Prajeme skoré uzdravenie!

STRACH o Plačkovú v
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

STRACH o Plačkovú v
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

Viac o téme: Zuzana Strausz Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu