Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Juanova slovenská snúbenica prekvapila: On o jej tehotenstve vedel skôr ako ona!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA - Herec Mario Cimarro a jeho slovenská snúbenica - modelka Bronislava Gregušová, aktuálne prežívajú najkrajšie obdobie vo svojich životoch. Z dvojice sa už čoskoro stanú rodičia no a pôvabná kráska sa najnovšie podelila o pikošky ohľadom toho, ako vôbec zistila, že je tehotná!

To, že Broňa je tehotná, vyšlo najavo koncom marca, keď Broňa aj herec Mario Cimarro na svojich Instagramoch zverejnili spoločnú fotografiu a video z ultrazvuku. Odvtedy uplynuli už vyše dva mesiace, no a plavovláska teraz dala svojim fanúšikom na sociálnej sieti priestor, aby sa pýtali na všetko, čo ich zaujíma. 

Veľa otázok padlo práve na tému tehotenstva, no a ľudí zaujímalo aj to, ako Bronislava Mariovi oznámila, že z neho bude otecko. A mladá kráska všetkých poriadne prekvapila. On to totiž vraj vedel o niečo skôr, ako ona! „Ja som mu to neoznámila. V podstate to vedel o stotinu sekundy skôr než ja," prezradila Broňa. A ako je to možné?

Juanova slovenská snúbenica prekvapila:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram B.G.)

 „Bola som na kontrole a doktor mi robil sono. A obazovka nebola natočená na mňa, ale na nich," vysvelila so smiechom budúca mamička a zároveň prezradila aj to, ako túto radostnú novinku oznámili jej rodičom. „Zavolali sme im a pritom sme im ukazovali ultrazvuk. Povedala som im, že im predstavujem ich vnuka alebo vnučku," zaspomínala si na jeden z najkkrajších momentov Broňa. 

Juanova slovenská snúbenica prekvapila:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram B.G.)

Viac o téme: Bronislava GragušováMario Cimarro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu