Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Problémy slovenského rapera: Došliapla si na neho POLÍCIA... Naozaj urobil TOTO?!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Niektorých to možno vôbec neprekvapí a iní zasa nebudú schopní veriť, že bol niečoho takéhoto schopný. Raper Michal Kmeť alias Separ, ktorý je bývalým manželom speváčky Tiny, mal opletačky s políciou. Umelec priznal, že si na neho muži došliapli pre niečo, čo teraz trpko ľutuje!

Separ je veľkým odporcom šikany a mladých ľudí sa snaží motivovať k tomu, aby svoj čas využívali inak ako tým, že ubližujú slabším. Raper je dokonca aj tvárou obdobne zameraného projektu, no a možno práve preto by niektorí neuverili, že tým, kto kedysi šikanoval iných, bol on sám. 

Problémy slovenského rapera: Došliapla na neho POLÍCIA... Naozaj urobil TOTO?! (Zdroj: RTVS)

O tomto období prehovoril v šou Trochu inak s Adelou, ktorá sa vysiela každý piatok na Dvojke a je plná zaujímavých hostí a pútavých tém. Separ bez obalu prehovoril o svojom boji s rakovinou či súkromnom živote, no odhalil čo-to aj zo svojej dávnejšej minulosti. Keď sa moderátorka pýtala na to, čo ho viedlo byť tvárou projektu proti šikane, úprimne priznal, že tým zlým bol kedysi on sám.

Problémy slovenského rapera: Došliapla
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: RTVS)

To, ako šikanoval spolužiaka, sa dokonca vyhrotilo až tak, že jeho konanie riešila polícia. Potom však prišlo trpké uvedomenie, keď bol šikanovaný jeho kamarát a raper zrazu pochopil, aké to je byť obeťou. Viac sa dozviete vo videu vyššie! 

Problémy slovenského rapera: Došliapla
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: SeparTrochu inak s Adelou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu